Tutustu korusarjaan Vaellus

Vaellus sormus

109,00 

Vaellus-sormus on tyylikäs lisä niin arki- kuin juhla-asuun. Sormuksen pinta muistuttaa puun eläväistä pintaa ja siksi se on luonnossa liikkujan koruvalinta. Sormuksen leveys on 9mm ja sitä on saatavilla koossa 18–24,5.

Lähetämme tämän tuotteen 1-15 päivän kuluessa tilauksestasi.

Kuvaus

Vaellus-sormus on tyylikäs lisä niin arki- kuin juhla-asuun. Sormuksen pinta muistuttaa puun eläväistä pintaa ja siksi se on luonnossa liikkujan koruvalinta. Sormuksen leveys on 9mm ja sitä on saatavilla koosta 18 kokoon 24,5. Muut Vaellus-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Vaellus-korusarjamme on saanut inspiraationsa luonnon kauneudesta. Korusarjaa suunnitellessaan muotoilijallamme Heikki Hartikaisella oli mielessään metsiä rakastava vaeltaja, joka janoaa tutkia ainutlaatuisen luontomme jokaisen kolkan. Sarjan korut muistuttavat oksanhankaa, johon reissaaja voi ripustaa reppunsa levähtääkseen hetken ja jatkaakseen kohta taas seikkailujaan. Pohjoisen vaeltaja voi nähdä koruissa järven pinnasta heijastuvan tunturin.

Vaellus-korut rohkaisevat tutkimaan, kokemaan ja nauttimaan hetkestä. Ne sopivat omia polkujaan kulkevalle, vahvalle seikkailijalle tai omaa polkuaan vielä etsivälle.

Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa ja käytämme Vaellus-korujen valmistukseen 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa.

Lisätiedot

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Sormuksen koko

18,5mm, 18mm, 19,5mm, 19mm, 20,5mm, 20mm, 21,5mm, 21mm, 22,5mm, 22mm, 23,5mm, 23mm, 24,5mm, 24mm

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Tummennettu

Korusarja

Vaellus

Tuotetunnus L52239800000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaellus sormus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi