ILMAINEN TOIMITUS YLI 80€ TILAUKSIIN
SUODATA TUOTTEITA
Korusarjat
Muotoilija
Kategoria
Materiaali
Hinta
SUODATA TUOTTEITA
Korusarjat
Muotoilija
Kategoria
Materiaali
Hinta

Joulukoristeet

Koti-mallistostamme löydät puisia ja teräksisiä joulukoristeita. Tyylikäs ruostumattomasta teräksestä valmistettu Tuike auttaa sinua koristamaan kotisi jouluun. Puiset Revontuli-koristeemme puolestaan levittävät leikkisää jouluniloa ympärilleen. Revontuli-koristeemme ovat saaneet nimensä pohjoisen kansanperinteen tuliketusta, joka hännällään huiski kipinöitä taivaalle juostessaan talviyön hangilla. Joulukoristeet ilahduttavat kätevässä kolmen koristeen pakkauksessa, josta löydät koristeet kolmessa värissä: vaaleanvihreä Nietos, punainen Kipinä ja vaaleanpunainen Pilke. Vuoden 2022 Lumiruusu-joulukoristeemme on saanut inspiraationsa jouluruususta. Sen hennot valkoisesta eri pastellisävyihin taittuvat kukat sulostuttavat keskellä pimeintä vuodenaikaa ja muistuttavat vehreämmistä ja valoisimmista ajoista.

Joulukoristeillamme voit koristaa kotisi jouluun tai voit antaa sellaisen joulumuistamisena vaikkapa ystävälle tai työtoverille.

Kynttilälyhdyt ja joulukoristeet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Kiinassa (poislukien Revontuli-joulukoriste, joka on valmistettu Suomessa).

Näytetään kaikki 3 tulosta

0
    0
    Ostoskorisi