Tervetuloa meille!

Olemme avanneet Kuopion Neulamäen korutehtaallemme uuden, juuri sinua varten rakennetun Lumoava-vierailukeskuksen, jossa pääset tutustumaan tarinaamme, koruihimme ja niiden valmistukseen.

Korutehdas täynnä tarinoita

Tervetuloa Kuopion Neulamäen korutehtaallemme vierailemaan upouuteen Lumoava-vierailukeskukseemme. Pääset tutustumaan tarinaamme, historiaamme ja ennen kaikkea korujemme maailmaan. Lisäksi pääset mukaan tehdaskierrokselle, jossa saat tietää kaiken, mitä ikinä olet halunnut tietää korujemme valmistuksesta ja historiastamme. Tehdaskierroksen lisäksi pääset vierailukeskuksemme museossa tutustumaan lähemmin juuriimme ja erityisiin koruihin, jotka ovat muovanneet meistä sellaisia kuin olemme tänä päivänä. Tervetuloa kylään meille!

KOE korujemme TAIKAA VIERAILUKESKuksessamme

Vierailukeskuksessamme pääset tutustumaan lähemmin korujemme tarinoihin ja valmistukseen. Saat tutustua korujemme koko elinkaareen!
Tila sopii erinomaisesti myös kokouksiin ja tilaisuuksiin. 
Tee upeita korulöytöjä tehtaanmyymälästämme! 
Pääset tutustumaan korutehtaamme pitkään historiaan ja siihen, kuinka olemme valmistaneet korujamme läpi vuosikymmenten aina 1940-luvulta asti. 
Tiesitkö, että koko tarinamme alkaa itse asiassa jo vuodesta 1942? Silloin perustettiin taustallamme vaikuttava Lumoava Finland Oy, joka on menneiden vuosikymmenien aikana kasvanut pienestä yhden miehen kultasepänverstaasta yhdeksi Suomen suurimmista korunvalmistajista. Paljon on nähty ja paljon on saanut muuttua, että olemme nyt tänä päivänä tässä, lumoavampana kuin koskaan.

Mitä olet aina halunnut tietää korujemme valmistuksesta? Tiedätkö, mikä oli aivan ensimmäinen Lumoava Finlandin valmistama koru 1940-luvulla? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen, kun astut sisään vierailukeskuksemme ovista. Tule kokemaan kiehtovien korutarinoiden lumoava maailma.

VARAA TEHDASKIERROSVARAA VIERAILUKESKUS KOKOUSKÄYTTÖÖN

SAAPUMISOHJEET ja pysäköinti

Osoite: Kultakuja 6, 70150 Kuopio
Pysäköinti: Kultakuja 4 ja Sopenkatu.

Tiedoksesi tämä! Vierailukeskuksemme ja tehdaskierroksemme sisältävät portaissa kulkemista, eikä hissiä valitettavasti ole käytettävissä.

Aukioloajat

Tutustumiskäynti ja tehdaskierros:
Tehdaskierros kestää 60 min.
Ma-pe 10.00-17.00
Tehtaanmyymälä avoinna vain vierailujen yhteydessä.

Vierailukeskuksen varaaminen kokouskäyttöön:
Ma-pe 7.30-17.00.
Muut ajat, ota yhteyttä: 
vierailukeskus(at)lumoava.fi

HINNAT

Tutustumiskäynti ja tehdaskierros:
Tehdaskierros 60 min
Aikuiset: 10 €
Lapset (alle 15v): ilmainen
Eläkeläiset ja opiskelijat: 7,5€

Vierailukeskuksen varaaminen kokouskäyttöön:
Tilan vuokra 30€/h, minimivaraus 2h.
Kokopäivävuokra 7.00-17.00 yhteensä 200€, alv 24%
Iltavuokra (alkaen klo 18) 30€/h, minimivaraus 2h.
Huom! Varaukset 7 vrk etukäteen.

Varatun ajan voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa.
Kaikki hinnat sis alv 24%.

LUMOAVA FINLAND OY

Lumoavan taustalla toimivalla Lumoava Finlandilla on pitkä historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana. Yhtiön toimintaa ohjaavat rehellisyys, avoimuus sekä tinkimätön ammattitaito. Lumoava Finland on ollut vahvasti mukana luomassa suomalaista korukulttuuria jo vuodesta 1942. 
TUTUSTU YRITYKSEEN
0
    0
    Ostoskorisi