Vastuullisuus

Valmistamme korumme käsityönä maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa, jossa kierrätetty jalometalli saa uuden muodon ja elämän. Olemme lähellä ja läsnä suomalaisten elämässä – osana suuria ja pieniä merkityksellisiä hetkiä, muistoja ja tunteita. Korumme koskettavat, koristavat ja lumoavat ihollasi, sydämessäsi ja kanssasi.

Miten vastuullisuus

NÄKYY TOIMINNASSAMME?

VALMISTAMME KORUMME

KIERRÄTETYSTÄ HOPEASTA JA KULLASTA


Ekologisuus ei välttämättä ole ensimmäinen asia, joka koruihin liitetään. Tämä on hieman sääli, koska laadukkaat hopea- ja kultakorut ovat monella tavalla ekologisia. Korut kestävät aikaa, ja voivat kulkea sukupolvelta toiselle perintönä. Lisäksi kulta ja hopea ovat täysin kierrätettäviä materiaaleja, ja suurin osa korujemme valmistusmateriaalista on voinut olla aiemmin jonkun rakas koru tai hopeinen kahvilusikka.

Käytämme korujemme valmistuksessa 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa ja kultaa. Valmistusprosessissa otamme kaiken ”hukan” talteen. Keräämme talteen jopa korujen valmistuksessa syntyvän jalometallipölyn, lähetämme sen puhdistettavaksi ja saamme sen sitä kautta uudestaan käyttöömme.

Korujemme lukot, lenkit, korvakorujen tapit ja muut osat, joita emme itse valmista, tulevat vastuullisilta kotimaisilta ja eurooppalaisilta toimittajilta. Käyttämämme timantit ostamme suomalaiselta välittäjältä, joka takaa, että toimitusketju on alusta asti vastuullinen.

Me valmistajana olemme sitoutuneet toimimaan itsekin mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Kierrätämme kaiken muunkin materiaalin kierrätetään, pakkausmateriaaleista kahvikuppeihin. Valmistuksessa käyttämämme kipsimateriaalin käsittelemme itse, ja kemikaalit lähetämme jatkokäsittelyyn ammattilaisille. Tehtaamme pintakäsittelyosastolla on käytössä kiertovesijärjestelmä, jossa huuhteluvedet kiertää ja puhdistuu ionipuhdistamossamme. Myös laitteidemme jäähdytys tapahtuu suljetulla vesikierrolla ja tehtaamme ilmanvaihdossa on luonnollisesti lämmöntalteenotto. Näin olemme halunneet varmistaa, että jalanjälkemme ympäröivään luontoomme on mahdollisimman pieni.

Takaamme, että...

Käytämme korujemme valmistuksessa 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa ja kultaa.
Valmistusprosessissa otamme myös kaiken niin sanotun ”hukan” talteen, keräämme jopa syntyvän jalometallipölyn, lähetämme sen puhdistettavaksi ja saamme sen sitä kautta uudestaan käyttöömme.
Korujemme lukot, lenkit, korvakorujen tapit ja muut osat, joita emme itse valmista, tulevat vastuullisilta kotimaisilta ja eurooppalaisilta toimittajilta.
Käyttämämme timantit ostamme suomalaiselta välittäjältä, joka takaa, että toimitusketju on alusta asti vastuullinen.

LUMOAVA FINLAND

Lumoavan taustalla toimivalla Lumoava Finlandilla on pitkä historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana. Yhtiön toimintaa ohjaavat rehellisyys, avoimuus sekä tinkimätön ammattitaito. Lumoava Finland on ollut vahvasti mukana luomassa suomalaista korukulttuuria jo vuodesta 1942. 
TUTUSTU YRITYKSEEN
0
    0
    Ostoskorisi