Korujemme vastuullisuus

Valmistamme korumme käsityönä maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa, jossa kierrätetty jalometalli saa uuden muodon ja elämän. Olemme lähellä ja läsnä suomalaisten elämässä – osana suuria ja pieniä merkityksellisiä hetkiä, muistoja ja tunteita. Korumme koskettavat, koristavat ja lumoavat ihollasi, sydämessäsi ja kanssasi.

Lumoavan

VASTUULLISUUS

VALMISTAMME KORUMME

KIERRÄTETYSTÄ HOPEASTA JA KULLASTA


Ekologisuus ei välttämättä ole ensimmäinen asia, joka koruihin liitetään. Tämä on hieman sääli, koska laadukkaat hopea- ja kultakorut ovat monella tavalla ekologisia. Korut kestävät aikaa, ja voivat kulkea sukupolvelta toiselle perintönä. Lisäksi kulta ja hopea ovat täysin kierrätettäviä materiaaleja, ja suurin osa korujemme valmistusmateriaalista on voinut olla aiemmin jonkun rakas koru tai hopeinen kahvilusikka.

Kultakoruissa käytämme 99-prosenttisesti kierrätettyä kultaa ja hopeakoruissa 93 prosenttia hopeasta on kierrätettyä. Valmistusprosessissa otamme kaiken ”hukan” talteen, jopa syntyvä jalometallipöly kerätään, lähetetään puhdistettavaksi ja saadaan sitä kautta uudestaan käyttöön.

Korujen lukot, lenkit, korvakorujen tapit ja muut osat, joita emme itse valmista, tulevat vastuullisilta kotimaisilta ja eurooppalaisilta toimittajilta. Käyttämämme timantit ostamme suomalaiselta välittäjältä, joka takaa, että toimitusketju on alusta asti vastuullinen.

Me valmistajana olemme sitoutuneet toimimaan itsekin mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Kaikki muukin materiaali kierrätetään, pakkausmateriaaleista kahvikuppeihin. Valmistuksessa käyttämämme kipsimateriaalin käsittelemme itse, ja kemikaalit lähetämme jatkokäsittelyyn ammattilaisille. Tehtaamme pintakäsittelyosastolla on käytössä kiertovesijärjestelmä, jossa huuhteluvedet kiertää ja puhdistuu ionipuhdistamossamme. Myös laitteidemme jäähdytys tapahtuu suljetulla vesikierrolla ja tehtaamme ilmanvaihdossa on luonnollisesti lämmöntalteenotto. Näin olemme halunneet varmistaa, että jalanjälkemme ympäröivään luontoomme on mahdollisimman pieni.

Takaamme, että...

Hopeakoruissa käytämme 93-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa ja kultakoruissa 99-prosenttisesti kierrätettyä kultaa.
Valmistusprosessissa otamme myös kaiken niin sanotun ”hukan” talteen, keräämme jopa syntyvän jalometallipölyn, lähetämme sen puhdistettavaksi ja saamme sen sitä kautta uudestaan käyttöömme.
Korujemme lukot, lenkit, korvakorujen tapit ja muut osat, joita emme itse valmista, tulevat vastuullisilta kotimaisilta ja eurooppalaisilta toimittajilta.
Käyttämämme timantit ostamme suomalaiselta välittäjältä, joka takaa, että toimitusketju on alusta asti vastuullinen.

SAURUM OSAKEYHTIÖ

Lumoavan taustalla toimivalla Saurum Osakeyhtiöllä on pitkä historia laadukkaiden jalometallituotteiden valmistajana. Yhtiön toimintaa ohjaavat rehellisyys, avoimuus sekä tinkimätön ammattitaito. Saurum Osakeyhtiö on ollut vahvasti mukana luomassa suomalaista korukulttuuria jo vuodesta 1942. 
TUTUSTU YRITYKSEEN
0
    0
    Ostoskorisi