PALAUTUSOHJE

Sinulla on oikeus palauttaa tai vaihtaa Lumoava.fi-verkkokaupasta ostettu Lumoava-koru, ensilahja tai Koti-tuotteemme 14 vuorokauden kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Huomioithan, että vaihto- ja palautusoikeus ei koske sivustolla tilaustuotteiksi merkittyjä tuotteita, kaiverrettuja tai laseroituja tuotteita eikä tuotteita, joita on muutettu erityistoivomusten mukaisesti.

Ennen vaihtoa tai palautusta otathan yhteyttä asiakaspalveluumme lumoavashop(a)lumoava.fi tai 040 304 0226. Palauttamisesta ei aiheudu sinulle lisäkustannuksia.

Mikäli saamasi tuote on viallinen tai vahingoittunut lähetyksessä, ilmoita asiasta Lumoava-verkkokaupan asiakaspalveluun. Lumoava verkkokauppa pyrkii ensisijaisesti korvaamaan viallisen tuotteen uudella. Jos se ei kuitenkaan ole mahdollista, Lumoava verkkokauppa hyvittää tilaajalle maksetun summan. Hyvitys tehdään sen jälkeen kun tuote on palautunut ja vika on todennettu.

Palautusoikeus koskee ainoastaan Lumoava.fi-verkkokaupasta ostettuja Lumoava-koruja, ensilahjoja ja kodintuotteita, ei muiden valmistajien tuotteita.
SINULLA ON OIKEUS PALAUTTAA TUOTE KUN
• Tilaus on peruutettu näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Lumoava-verkkokaupan asiakaspalveluun lumoavashop(a)lumoava.fi 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta
tai
tuote on laitettu palautukseen Lumoava-verkkokaupan palautusohjeiden mukaisesti 14 päivän sisällä toimituksesta
• Tuote on samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa ja kaikki toimitetut osat ovat mukana paketissa
• Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa
NÄIN TEET PALAUTUKSEN
1. Ilmoita palautuksesta Lumoava-verkkokaupan asiakaspalveluun lumoavashop(a)lumoava.fi
2. Käsittelyn nopeuttamiseksi otsikoi viestisi Tuotepalautus / Tilausnumero tai Tuotevaihto / Tilausnumero
3. Pakkaa tuote alkuperäiseen pakkaukseen kaikkien sen mukana toimitettujen osien kanssa. Pakkaa lähetys huolellisesti. Kirjoita paketin päälle palautuksen vastaanottajan tiedot:

LUMOAVA
(asiakaspalautus 602607)
PL 1512
70151 KUOPIO
FINLAND

4. Jos lähetys on alle 3 cm paksu (se on saapunut sinulle postilaatikkoon) voit palauttaa sen Postin kirjelaatikkoon. Muussa tapauksessa voit palauttaa paketin postin palvelupisteeseen, kun olet kirjoittanut paketin päälle yllä olevan palautusosoitteen.
HYVITYS PALAUTETUSTA TUOTTEESTA
Tuotehyvitys tehdään välittömästi sen jälkeen kun palautettu tuote on saapunut Lumoavalle ja sen kunto on tarkistettu, kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen palautumisesta.

Lumoava-verkkokauppa pidättää oikeuden veloittaa asiakkaalta tuotepalautuksesta Lumoavalle aiheutuneet kustannukset, jos palautus on tehty näiden ehtojen vastaisesti.
0
    0
    Ostoskorisi