ILMAINEN TOIMITUS YLI 80€ TILAUKSIIN
SUODATA TUOTTEITA
Korusarjat
Muotoilija
Kategoria
Materiaali
Hinta
SUODATA TUOTTEITA
Korusarjat
Muotoilija
Kategoria
Materiaali
Hinta

Kihla- ja vihkisormukset

Sormus on ikuisen rakkauden symboli, koska sillä ei ole alkua eikä loppua. Kihla- ja vihkisormukset ovat monelle elämän tärkeimpiä koruja. Laajasta vihkisormusmallistostamme löydät klassisen kauniita, modernin linjakkaita ja raikkaan persoonallisia sormuksia, joista voit valita juuri sen oikean. Kaikilla kihla- ja vihkisormuksillamme on Avainlippu- tai Design from Finland -merkki. Sormuksissa käyttämämme kulta on 100-prosenttisesti kierrätettyä.

Kihla- ja vihkisormuksillamme on kokotakuu. Mikäli ostamasi sormus on vääränkokoinen, se voidaan vaihtaa oikeaan kokoon kerran veloituksetta oston jälkeen (koskee vain kaivertamattomia ja käyttämättömiä sormuksia). Sormuksien vaihto- ja palautusoikeus on 30 vrk ostosta. Huomioithan, että kaiverretuilla sormuksilla ei ole palautusoikeutta, mutta ne voidaan vaihtaa oikeaan kokoon veloituksetta 30 vrk ostosta (koskee käyttämättömiä sormuksia).

Kihla- ja vihkisormusmallistomme on saatavilla valtuutetuilla sormusmallistomme jälleenmyyjillä ympäri Suomen. Löydä lähin jälleenmyyjäsi täältä.

Näytetään tulokset 1–24 / 94

0
    0
    Ostoskorisi