Tutustu korusarjaan Metsäkukkia

Metsäkukkia sormus keltakulta

Alkaen 759,00 

Metsäkukkia on muotoilijamme Salla Räsäsen suunnittelema herkkä ja linjoiltaan siro korusarja, jonka innoitus kumpuaa Suomen sota-ajan tunteikkaista rakkaustarinoista. Tämä herkkä ja erittäin kaunis Metsäkukkia-sormus on upea lahja ja se sopii myös erinomaisesti vihki- tai kihlasormuksena. Tuo ripaus kauneutta tyyliisi tällä sirolla sormuksella! Sormusta on saatavilla koosta 15-21. Metsäkukkia-sormusta koristaa upea, kirkas (0,03ct) timantti.

Lähetämme tämän tuotteen 1-15 päivän kuluessa tilauksestasi.

Kuvaus

Metsäkukkia on muotoilijamme Salla Räsäsen suunnittelema herkkä ja linjoiltaan siro korusarja, jonka innoitus kumpuaa Suomen sota-ajan tunteikkaista rakkaustarinoista. Tuolloin jälleennäkemisen riemu, kaipuu ja menettämisen pelko olivat jatkuvasti läsnä luoden kokemuksia ja kertomuksia, joissa virtasivat monet suuret tunteet.

Vahvat tunteet ovat läsnä nykypäivänkin rakkaustarinoissa, syvässä ystävyydessä ja tärkeissä elämäntapahtumissa. Näitä ilmentävä Metsäkukkia on kantajalleen sitkeyden, sydämellisyyden ja suurten saavutusten symboli, joka on ihana lahja niin omalle rakkaalle, ystävälle kuin vastavalmistuneellekin.

Lisätiedot

Suunnittelija

Salla Räsänen

Materiaali

Keltakulta

Jalokivi

Timantti

Koko

15, 15,5mm, 16,5mm, 16mm, 17,5mm, 17mm, 18,5mm, 18mm, 19,5mm, 19mm, 20,5mm, 20mm, 21,5mm, 21mm

Korusarja

Metsäkukkia

Tuotetunnus L72220230000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsäkukkia sormus keltakulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi