Minun Lumoava

LIITY NYT JA SAAT -10% EDUN ENSIOSTOKSESTASI, HOUKUTTELEVIA TARJOUKSIA JA INSPIRAATIOTA. TERVETULOA!

Liity minun lumoavaan ja kuulet ensimmäisenä

uutuuksistAMME ja parhaiSTA tarjouksistamme

Minun Lumoava -kanta-asiakasohjelmamme on yhteisö Lumoavan ystäville. Sen avulla olet osa tarinaamme ja kuulet uutisemme ensimmäisenä. Liittyminen Minun Lumoavaan on helppoa, nopeaa ja ilmaista. Liittymisen jälkeen lähetämme sinulle muutaman kerran kuussa uutiskirjeemme, jossa kerromme esimerkiksi uutuustuotteistamme tai meneillä olevista etukampanjoistamme. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin vain haluat.

Liittymällä saat sähköpostilla -10% etukoodin, jonka voit käyttää seuraavaan tilaukseesi verkkokaupassamme.

minun lumoavassa SAAT SEURAAVAT EDUT KÄYTTÖÖSI:

• aina ilmaiset toimituskulut kotimaan toimituksissa
• ensimmäisenä tiedon tuoteuutuuksistamme, tarjouksistamme ja muista ajankohtaisista aiheistamme
• säännöllisesti vain kanta-asiakkaillemme suunnattuja ostoetuja ja arvontoja, joista kerromme uutiskirjeessämme
• Minun Lumoavassa pääset vaikuttamaan: järjestämme äänestyksiä ja kyselyjä, joiden avulla kehitämme tuotteitamme ja palvelujamme

Liity Minun Lumoavaan alla olevalla lomakkeella.
Tilaamalla uutiskirjeen vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteemme.
0
    0
    Ostoskorisi