Lumoava Huoltamo

Lumoava Huoltamo -palvelumme huoltaa ja korjaa Lumoava-korusi.

Huoltamalla Lumoava-korusi

SAAT SEN KESTÄMÄÄN KAUNIINA AINIAAN

Korumme on tehty kaikkiin elämäsi hetkiin. Valmistamme korumme vankalla ammattitaidolla kestämään sukupolvelta toiselle, mutta toisinaan ne saattavat tarvita pientä huoltoa. Huoltamalla korujasi takaat niille yli sukupolvien kestävän käyttöiän. Jos Lumoava-korusi rikkoontuu, likaantuu tai tummuu, anna Lumoava Huoltamo -palvelumme auttaa sinua.

Lumoava Huoltamo -palvelun avulla korjautat rikkoutuneen lukon tai katkenneen ketjun ja saat korusi säihkymään uudelleen. Lumoava Huoltamo -palvelumme auttaa myös, jos haluat lyhentää tai pidentää Lumoava-korusi pituutta tai muuttaa Lumoava-sormuksesi kokoa.

Jos Lumoava-korusi tarvitsee huoltoa, suosittelemme sinua ensisijaisesti kääntymään lähimmän jälleenmyyjämme puoleen. Jälleenmyyjämme pystyvät määrittämään korun huoltotarpeen nopeasti ja lähettävät korusi joko huollettavaksi meille korutehtaallemme Kuopioon tai tekevät pienet huoltotyöt itse. Vaihtoehtoisesti voit huollattaa Lumoava korusi Lumoava Huoltamo -palvelussamme. Huoltotyömme ovat maksullisia ja ajantasaisen huoltohinnastomme löydät alta.

Tiesithän tämän?
Koruillamme on kahden vuoden takuu valmistusvirheiden osalta. Takuu ei koske normaaleja käyttöön ja kulumiseen liittyviä vikoja. Otathan takuuasioissa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen lumoavashop@lumoava.fi tai lähimpään jälleenmyyjääsi. Tutustu takuuehtoihimme tarkemmin täällä.
HUOLTOHINNASTO

Lumoava Huoltamo

NÄIN SE TOIMII

Täytä ensimmäiseksi huoltolomake ja lähetä se meille osoitteeseen asiakaspalvelu@lumoava.fi. Lomakkeen täyttäminen ja lähettäminen on tärkeää, sillä sen perusteella lähetyksesi ohjautuu meillä oikein.
TÄYTÄ HUOLTOLOMAKE TÄSTÄ
Lähetettyäsi lomakkeen voit postittaa huollettavan Lumoava-korusi meille osoitteeseen:

Lumoava
PL 1512
70151 KUOPIO

Kirjoita lähetyksen mukaan kirjelapulle yhteystietosi tai tulosta aiemmin täyttämäsi huoltolomake mukaan.
Huollamme korusi toiveidesi mukaisesti. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli huollossa ilmenee tarvetta lisätoimenpiteille tai muuta yllättävää.

Varaathan huoltoon aikaa noin 3 viikkoa. Huollon jälkeen palautamme korusi sinulle postitse postiennakolla. Postiennakkoon sisältyy sekä huolto- että toimituskulut.

Korujen

HUOLTAMINEN KOTIKONSTEIN

Käyttämiesi korujen kuntoon voit vaikuttaa suuresti myös itse! Korumme on tehty käytettäviksi kaikissa elämän hetkissä, mutta suojaathan korujamme tilanteilta, joissa, ettei koruihin kohdistuu paljon rasitusta, kuten venymistä ja hankausta.

Valmistamme korumme 100-prosenttisesti kierrätetystä hopeasta ja kullasta ja huoltamalla niitä säännöllisesti saat ne säilymään mahdollisimman pitkään kauniin kirkkaina.

HOPEAKORUT

Hopeakorut tummuvat luonnostaan ajan myötä ja siksi pintakäsittelemme suurimman osan hopeakoruistamme platinalla. Pintakäsittely ehkäisee hopean luonnollista tummumista, jonka aiheuttaa lähinnä ilmassa oleva rikki sekä ihon hapan pH-arvo.

Hopeakorujasi voit auttaa säilymään kirkkaina pidempään pesemällä niitä säännöllisesti. Koruihin kertynyt lika ja rasva tekevät koruista sumeita ja edesauttavat niiden kulumista. Pese hopeakorusi lievästi saippuoidulla (esim. tiskiaine) lämpimällä vedellä ja erittäin pehmeällä harjalla. Pesun jälkeen pyyhi koru kuivaksi pehmeällä puuvillakankaalla.

Pelkkä pesu vedellä ja saippualla ei kuitenkaan valitettavasti auta hopean luonnolliseen tummumiseen. Jos korusi tummentunut voimakkaasti, toimitathan sen meille huoltoon joko Lumoava Huoltamo -palveluumme tai lähimmälle jälleenmyyjällemme.

KULTAKORUT

Kultakorut eivät tummu samalla tavalla kuin hopeakorut, mutta ajan myötä ne keräävät käytössä rasvaa ja likaa, mikä saa kultakorut näyttämään sameilta ja menettämään kiiltonsa. Kultakoruihin kertynyt lika lähtee yleensä pois laimealla ja lämpimällä saippuavedellä sekä pehmeällä harjalla. Kuivaa kultakorusi lopuksi mahdollisimman pehmeällä ja nukattomalla puuvillaliinalla.

Muu kultakorujen hoito ja huolto liittyy yleensä jalokivi-istutusten tarkistamiseen ja kiristämiseen sekä mahdollisten helmien ja muiden koristeiden hoitoon. Nämä työt on syytä jättää ammattitaitoisen kultasepämme hoidettaviksi. Parasta hoitoa voit omatoimisesti tarjota arvokkaalle korullesi, kun käytät sitä viisaasti. Älä pidä kultaista sormusta sormessasi, jos menet esimerkiksi kuntosalille nostamaan puntteja tai ahkeroit puutarhatöissä kädet syvällä mullassa.

HELMET JA JALOKIVET

Helmien, jalokivien ja muiden koristeiden kanssa on syytä olla huolellinen. Hajuvedet ja muut vastaavat kemikaalit voivat olla niille erittäin vahingollisia ja suosittelemme esimerkiksi, että riisut helmi- ja jalokivikorut pois saunan ajaksi. Etenkin helmet (joita löydät Helmi-sarjamme koruista) ovat herkkää, orgaanista ainetta ja kaikki liuottimet, kuumuus sekä suora auringonvalo voivat pilata niiden luonnollisen kiillon.

Usein on viisainta antaa helmi- ja jalokivikorujen puhdistus ja huoltaminen ammattilaisen hoidettavaksi. Suositeltava huoltoväli riippuu luonnollisesti siitä, kuinka paljon käytät koruasi. Jokapäiväisessä käytössä oleva koru kannattaa käyttää kultasepällä tarkastuksessa ja puhdistuksessa kerran vuodessa.


NAHKANAUHAT

Osasta koruistamme löydät nahkaisia yksityiskohtia. Nahkanauhallisia rannekoruja ja riipuksia löydät muun muassa sarjoistamme Soturi ja Toivo. Käytämme koruissamme laadukasta aitoa nahkaa, jonka alkuperä on Italia. Aito nahka on joustavaa ja kestävää. Se kestää hyvin kulutusta ja sen käyttöikä on pitkä. Luonnonmateriaalina nahka patinoituu ja muuttaa hieman väriään vanhetessaan. Värinmuutos ilmenee nahan värin tummentumisena.

Nahkanauhallisten korujemme kotihuollon kanssa joudut olemaan erityisen tarkka, sillä hopeisen korunosan voit pestä miedolla saippuavedellä ja pehmeällä harjalla, mutta itse nahkanauhan kastelemista sinun tulisi välttää. Puhdista nahkanauha harjaamalla irtolika nahan pinnasta pehmeän harjan tai kostean, nukkaamattoman liinan avulla. Sen jälkeen voit halutessasi käsitellä nahkanauhan nahanpuhdistusaineella.

Nahkanauhallisia korujamme emme suosittele käytettävän suihkun, saunan tai urheilun aikana, koska kosteus ja varsinkin hiki kuluttavat nahkaosia.
0
    0
    Ostoskorisi