Tutustu korusarjaan Vaellus

Vaellus riipus ruskealla nahkapannalla

139,00 

Vaellus-sarjamme nahkapannallinen riipus on ihana lahja luonnossa liikkujalle. Korun tummennettu pinta tuo kauniisti esiin sen pintakuvioinnin ja tyylikäs ruskea nahkapanta antaa korulle särmää. Korun koko on 16x61mm ja nahkapannan pituus on 60cm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Kuvaus

Vaellus-sarjamme riipusta on saatavilla sekä hopeaketjulla että mustalla ja ruskealla nahkapannalla. Nahkapannallallisen korun koko on 16x61mm ja nahkapannan pituus on 60cm. Katso muut Vaellus-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Vaellus-korusarjamme on saanut inspiraationsa luonnon kauneudesta. Korusarjaa suunnitellessaan muotoilijallamme Heikki Hartikaisella oli mielessään metsiä rakastava vaeltaja, joka janoaa tutkia ainutlaatuisen luontomme jokaisen kolkan. Sarjan korut muistuttavat oksanhankaa, johon reissaaja voi ripustaa reppunsa levähtääkseen hetken ja jatkaakseen kohta taas seikkailujaan. Pohjoisen vaeltaja voi nähdä koruissa järven pinnasta heijastuvan tunturin.

Vaellus-korut rohkaisevat tutkimaan, kokemaan ja nauttimaan hetkestä. Ne sopivat omia polkujaan kulkevalle, vahvalle seikkailijalle tai omaa polkuaan vielä etsivälle.

Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa ja käytämme Vaellus-korujen valmistukseen 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa.

Lisätiedot

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Korun koko

16x61mm

Nahkapanta

60cm

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Tummennettu

Korusarja

Vaellus

Tuotetunnus L56239800910

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaellus riipus ruskealla nahkapannalla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi