Tutustu korusarjaan Vaellus

Vaellus riipus

Alkaen 199,00 

Vaellus-riipuksen tummennettu pinta on muistuttaa eläväistä puun pintaa ja siksi se sopiikin lahjaksi luonnon ystävälle. Korun koko on 16x61mm. Ketjun pituuden voit valita kahdesta vaihtoehdosta: 50cm ja 70cm. Kuvassa mallilla on yllään ketjun pituus 70cm. Valitse haluamasi ketjun pituus allaolevasta alasvetovalikosta.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Kuvaus

Vaellus-sarjamme hopeaketjullinen riipus on ihana lahja luonnon ystävälle. Korun koko on 16x61mm ja sitä on saatavilla kahdella ketjun pituudella 50cm ja 70cm. Muut Vaellus-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Vaellus-korusarjamme on saanut inspiraationsa luonnon kauneudesta. Korusarjaa suunnitellessaan muotoilijallamme Heikki Hartikaisella oli mielessään metsiä rakastava vaeltaja, joka janoaa tutkia ainutlaatuisen luontomme jokaisen kolkan. Sarjan korut muistuttavat oksanhankaa, johon reissaaja voi ripustaa reppunsa levähtääkseen hetken ja jatkaakseen kohta taas seikkailujaan. Pohjoisen vaeltaja voi nähdä koruissa järven pinnasta heijastuvan tunturin.

Vaellus-korut rohkaisevat tutkimaan, kokemaan ja nauttimaan hetkestä. Ne sopivat omia polkujaan kulkevalle, vahvalle seikkailijalle tai omaa polkuaan vielä etsivälle.

Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa ja käytämme Vaellus-korujen valmistukseen 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa.

Lisätiedot

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Korun koko

16x61mm

Ketjun pituus

50cm, 70cm

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Tummennettu

Korusarja

Vaellus

Tuotetunnus VL56230700000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaellus riipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi