Tutustu korusarjaan Vaellus

Vaellus rannekoru

199,00 

Vaellus-rannekoru on tyylikäs lisä niin arki- kuin juhla-asuun. Rannekorun pinta muistuttaa puun eläväistä pintaa ja siksi se on luonnossa liikkujan koruvalinta. Korun koko on 54x13mm ja sitä on saatavilla kahdella ketjun pituudella: 19,5cm ja 21cm. Valitse haluamasi ketjun pituus allaolevasta alasvetovalikosta.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Kuvaus

Vaellus-rannekoru on tyylikäs lisä niin arki- kuin juhla-asuun. Rannekorun pinta muistuttaa puun eläväistä pintaa ja siksi se on luonnossa liikkujan koruvalinta. Korun koko on 54x13mm ja sitä on saatavilla kahdella ketjun pituudella: 19,5cm ja 21cm.

Vaellus-sarjan rannekorua on saatavilla myös mustalla ja ruskealla nahkanauhalla. Katso kaikki Vaellus-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Vaellus-korusarjamme on saanut inspiraationsa luonnon kauneudesta. Korusarjaa suunnitellessaan muotoilijallamme Heikki Hartikaisella oli mielessään metsiä rakastava vaeltaja, joka janoaa tutkia ainutlaatuisen luontomme jokaisen kolkan. Sarjan korut muistuttavat oksanhankaa, johon reissaaja voi ripustaa reppunsa levähtääkseen hetken ja jatkaakseen kohta taas seikkailujaan. Pohjoisen vaeltaja voi nähdä koruissa järven pinnasta heijastuvan tunturin.

Vaellus-korut rohkaisevat tutkimaan, kokemaan ja nauttimaan hetkestä. Ne sopivat omia polkujaan kulkevalle, vahvalle seikkailijalle tai omaa polkuaan vielä etsivälle.

Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa ja käytämme Vaellus-korujen valmistukseen 100-prosenttisesti kierrätettyä hopeaa.

Lisätiedot

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Korun koko

54x13mm

Ketjun pituus

19,5cm, 21cm

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Tummennettu

Korusarja

Vaellus

Tuotetunnus L53239800000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vaellus rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi