Tutustu korusarjaan Salaisuus

Salaisuus riipus

89,00 

Yksinkertainen ja pelkistetty Salaisuus-riipus sopii arkeen ja juhlaan. Korun alaosa on mattapintainen ja sen päälle asettuu kauniisti lävistetty kiiltäväpintainen kehä. Koruosien väliin voit kaivertaa vaikka salaisuuden, muiston jota haluat kantaa lähellä sydäntäsi tai antaa lahjaksi ystävälle tai rakkaalle.

Korun halkaisija on 16 mm ja ketjun pituus säädettävissä 45 cm tai 50 cm ketjussa olevan välilenkin avulla. Korussa on kaunis papuketju.

Tämä uutuus on nyt ennakkotilattavissa. Aloitamme toimitukset 6.6. alkaen.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Yksinkertaistettu ja pelkistetyn kaunis Salaisuus-riipus sopii sekä arjen luottokoruksi kuin juhlapukeutumisen hiljaiseksi ihastuttajaksi, itselle tai lahjaksi rakkaalle.

Salaisuus on muotoilijamme Alexa Gettingin luoma selkeälinjainen korusarja, jonka inspiraationa on toiminut jaettujen salaisuuksien ja yhdessä koetun synnyttämä syvä yhteys kahden ihmisen välillä. Salaisuus-korujen kauneus syntyy vahvasta, selkeästä muodosta sekä kiiltävän ja matan pinnan kontrastista, joiden suojassa yhteiset salaisuudet kulkevat mukana ainiaan.

Kanna koruissa sinulle tärkeitä salaisuuksia ja kaiverruta halutessasi niistä muisto korun pintaan. Salaisuus sopii myös lahjaksi hänelle, jolla on erityinen paikka sydämessäsi – hänelle, jonka kanssa olet jakanut jotain erityistä.

Pinnoitamme kirkkaat hopeakorumme tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Salaisuus-riipuksen materiaali on 100-prosenttisesti kierrätetty hopea.

Lisätiedot

Suunnittelija

Alexa Getting

Ketjun pituus

45/50cm

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Korusarja

Salaisuus

Tuotetunnus L56238800000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Salaisuus riipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi