Tutustu korusarjaan Salaisuus

Salaisuus korvakorut

69,00 

Selkeälinjaiset ja pelkistetyt Salaisuus-korvakorut ihastuttavat yksinkertaisuudellaan. Materiaalina korvakoruissa on 100% kierrätetty hopea. Viimeistelty muotoilu saa korvakorut asettumaan korvaan äärimmäisen kauniisti. Salaisuus-korvakorut sopivat niin juhlaan kuin arkeen ja ovat yksinkertaisuudessaan upeat.

Korvakorujen halkaisija on 16 mm.

Tämä uutuus on nyt ennakkotilattavissa. Aloitamme toimitukset 6.6. alkaen.

Kuvaus

Selkeälinjaiset ja pelkistetyt Salaisuus-korvakorut ihastuttavat yksinkertaisuudellaan. Viimeistelty muotoilu saa korvakorut asettumaan korvaan äärimmäisen kauniisti. Salaisuus-korvakorut sopivat niin juhlaan kuin arkeen ja ovat yksinkertaisuudessaan upeat.

Salaisuus on muotoilijamme Alexa Gettingin luoma selkeälinjainen korusarja, jonka inspiraationa on toiminut jaettujen salaisuuksien ja yhdessä koetun synnyttämä syvä yhteys kahden ihmisen välillä. Salaisuus-korujen kauneus syntyy vahvasta, selkeästä muodosta sekä kiiltävän ja matan pinnan kontrastista, joiden suojassa yhteiset salaisuudet kulkevat mukana ainiaan.

Kanna koruissa sinulle tärkeitä salaisuuksia ja kaiverruta halutessasi niistä muisto korun pintaan. Salaisuus sopii myös lahjaksi hänelle, jolla on erityinen paikka sydämessäsi – hänelle, jonka kanssa olet jakanut jotain erityistä.

Pinnoitamme kirkkaat hopeakorumme tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Salaisuus-korvakorujen materiaali on 100-prosenttisesti kierrätetty hopea.

Lisätiedot

Suunnittelija

Alexa Getting

Materiaali

Hopea

Korusarja

Salaisuus

Tuotetunnus L54238800000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Salaisuus korvakorut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi