Tutustu korusarjaan Salaisuus

Salaisuus korvakorut keltakulta

299,00 

Selkeälinjaiset ja pelkistetyt Salaisuus-korvakorut ihastuttavat yksinkertaisuudellaan. Materiaalina käytetty keltakulta antaa korvakoruille hienovaraisen ylellisen ja arvokkaan loppusilauksen. Viimeistelty muotoilu saa korvakorut asettumaan korvaan äärimmäisen kauniisti. Salaisuus-korvakorut sopivat niin juhlaan kuin arkeen ja ovat yksinkertaisuudessaan upeat.

Korvakorujen halkaisija on 16 mm.

Tämä uutuus on nyt ennakkotilattavissa. Aloitamme toimitukset 6.6. alkaen.

Kuvaus

Selkeälinjaiset ja pelkistetyt Salaisuus-korvakorut ihastuttavat yksinkertaisuudellaan ja sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Materiaalina käytetty keltakulta antaa korvakoruille hienovaraisen ylellisen ja arvokkaan loppusilauksen.

Salaisuus on muotoilijamme Alexa Gettingin luoma selkeälinjainen korusarja, jonka inspiraationa on toiminut jaettujen salaisuuksien ja yhdessä koetun synnyttämä syvä yhteys kahden ihmisen välillä. Salaisuus-korujen kauneus syntyy vahvasta, selkeästä muodosta sekä kiiltävän ja matan pinnan kontrastista, joiden suojassa yhteiset salaisuudet kulkevat mukana ainiaan.

Kanna koruissa sinulle tärkeitä salaisuuksia ja kaiverruta halutessasi niistä muisto korun pintaan. Salaisuus sopii myös lahjaksi hänelle, jolla on erityinen paikka sydämessäsi – hänelle, jonka kanssa olet jakanut jotain erityistä.

Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Salaisuus-riipuksen materiaali on 100-prosenttisesti kierrätetty keltakulta.

Lisätiedot

Suunnittelija

Alexa Getting

Materiaali

Keltakulta

Korusarja

Salaisuus

Tuotetunnus L74238800000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Salaisuus korvakorut keltakulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi