Tutustu korusarjaan Luoto

Luoto korvakorut

89,00 

Luoto-korvakorut ovat täydelliset ajattoman tyylin ystäville. Ne sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Korvakorujen koko on 9x10mm ja niissä on tappikiinnitys.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Kuvaus

Luonnosta inspiroituneet, ajattoman tyylikkäät Luoto-korvakorut sopivat niin arkeen kuin juhlaan, itselle tai lahjaksi rakkaalle.

Jokaiselta meiltä löytyy se rakkain paikka, joka säilyy sydämessä läpi elämän. Muotoilijallemme Inni Pärnäselle rakkain paikka löytyy Saaristomeren luodoilta. Ne ovat toimineet inspiraationa Luoto-korusarjallemme, joka toistaa veden huuhtomien luotojen ikuista kauneutta ja kertoo luonnon ainutlaatuisesta kyvystä rauhoittaa ja vahvistaa.

Luoto-korusarja muistuttaa kantajaansa siitä kaikkein rakkaimmasta paikasta, missä elämän merkitykselliset hetket ovat aina läsnä. Sarjan korujen pelkistetyllä muotoilulla korostat omaa, luonnollista voimaasi. Luoto sopii myös lahjaksi nuorelle elämän askelmerkeiksi tai rakkaimmille muistoksi elämän merkityksellisistä hetkistä.

Pinnoitamme kirkkaat hopeakorumme tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luoto-korvakorujen materiaali on 100-prosenttisesti kierrätetty hopea.

Lisätiedot

Suunnittelija

Inni Pärnänen

Korun koko

9x10mm

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Korusarja

Luoto

Tuotetunnus L54230700000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luoto korvakorut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi