Tutustu korusarjaan Luoto

Luoto kaulakoru

129,00 

Ajattoman tyylikäs Luoto-kaulakoru sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kaulakoru asettuu kauniisti solisluiden kohdalle ja kirkastaa kasvoja. Korun koko on 56x22mm ja ketju pituus on säädettävissä 45/50cm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Luonnosta inspiroitunut, ajattoman tyylikäs Luoto-kaulakoru sopii niin arkeen kuin juhlaan, itselle tai lahjaksi rakkaalle.

Jokaiselta meiltä löytyy se rakkain paikka, joka säilyy sydämessä läpi elämän. Muotoilijallemme Inni Pärnäselle rakkain paikka löytyy Saaristomeren luodoilta. Ne ovat toimineet inspiraationa Luoto-korusarjallemme, joka toistaa veden huuhtomien luotojen ikuista kauneutta ja kertoo luonnon ainutlaatuisesta kyvystä rauhoittaa ja vahvistaa.

Luoto-korusarja muistuttaa kantajaansa siitä kaikkein rakkaimmasta paikasta, missä elämän merkitykselliset hetket ovat aina läsnä. Sarjan korujen pelkistetyllä muotoilulla korostat omaa, luonnollista voimaasi. Luoto sopii myös lahjaksi nuorelle elämän askelmerkeiksi tai rakkaimmille muistoksi elämän merkityksellisistä hetkistä.

Pinnoitamme kirkkaat hopeakorumme tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luoto-korun materiaali on 100-prosenttisesti kierrätetty hopea.

Lisätiedot

Suunnittelija

Inni Pärnänen

Korun koko

56x22mm

Ketjun pituus

45/50cm

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Korusarja

Luoto

Tuotetunnus L57230700000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luoto kaulakoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi