Tutustu korusarjaan Luoto

Luoto rannekoru

79,00 

Sirolla Luoto-rannekorulla täydennät niin arki- kuin juhlatyylin. Ne sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Korun koko 28x14mm ja ketjun pituus on säädettävissä 18cm tai 19,5cm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Sirolla Luoto-rannekorulla täydennät niin arki- kuin juhlatyylin. Ne sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Korun koko 28x14mm ja ketjun pituus on säädettävissä 18cm tai 19,5cm.

Jokaiselta meiltä löytyy se rakkain paikka, joka säilyy sydämessä läpi elämän. Muotoilijallemme Inni Pärnäselle rakkain paikka löytyy Saaristomeren luodoilta. Ne ovat toimineet inspiraationa Luoto-korusarjallemme, joka toistaa veden huuhtomien luotojen ikuista kauneutta ja kertoo luonnon ainutlaatuisesta kyvystä rauhoittaa ja vahvistaa.

Luoto-korusarja muistuttaa kantajaansa siitä kaikkein rakkaimmasta paikasta, missä elämän merkitykselliset hetket ovat aina läsnä. Sarjan korujen pelkistetyllä muotoilulla korostat omaa, luonnollista voimaasi. Luoto sopii myös lahjaksi nuorelle elämän askelmerkeiksi tai rakkaimmille muistoksi elämän merkityksellisistä hetkistä.

Pinnoitamme kirkkaat hopeakorumme tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luoto-rannekorun materiaali on 100-prosenttisesti kierrätetty hopea.

Lisätiedot

Suunnittelija

Inni Pärnänen

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Ketjun pituus

18/19,5cm

Korusarja

Luoto

Tuotetunnus L53230700000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Luoto rannekoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi