Hali riipus keskikoko

12

Alk. 79 

Alk. 79 
  • Muotoilija: Heikki Hartikainen
  • Tuotetunnus: V566620000
  • Materiaali: Hopea

Keskikokoinen Hali-riipus on monelle luottokoru numero 1. Se on sopivan kokoinen ja muotoinen käytettäväksi vaikka yötä päivää. Korusta on kirkkaan hopeisen lisäksi kelta- ja punakullatut versiot, mutta ne ovat valitettavasti tällä hetkellä loppu varastostamme. Korun koko on 15×17 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm.

Toimitusaika: 1-3 päivää tilauksesta.
Poista

Ansaitse jopa 94 Lounge-pistettä!

Tagi
Valitse koko
*
*
Lisää toivelistalle

Keskikokoinen Hali-riipus on monelle luottokoru numero 1. Se on sopivan kokoinen ja muotoinen käytettäväksi vaikka yötä päivää. Korusta on kirkkaan hopeisen lisäksi kelta- ja punakullatut versiot. Korun koko on 15×17 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm. Muut Hali-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

Heikki Hartikaisen muotoilema Hali on yksi suosituimmista korusarjoistamme. Siitä löytyy sydämen malli, mutta leikkisällä tavalla. Hali valmistetaan hopea- tai kultalevystä, joten sen pinta on ihanan sileä ja heijastava, ja siinä kaksi sydäntä yhdistyy toisiinsa kuin halauksessa käsivarret kietoessaan toisen syleilyyn.

Tuimme Uusi Lastensairaala -hanketta lahjoittamalla jokaisesta myydystä Hali-korusta viisi euroa hankkeelle, ja lopulliseksi keräyssummaksi saimme huikeat 108 720 euroa.

Valmistamme korumme Kuopiossa, jylhien metsien ja järvien ympäröimänä. Kaunis luontomme on suurin inspiraation lähteemme, ja haluammekin olla mahdollisimman ympäristöystävällisiä kaikessa tekemisessämme. Korujemme materiaalina käytämme kierrätettyä jalometallia.

Materiaali

Pintakäsittely

, ,

Korun koko

15x17mm

Ketjun pituus

420/450mm

Tuotearvioita ei vielä ole.