Tutustu korusarjaan Hali

Hali riipus pieni

69,00 

Pienin Hali-riipus on suloisen kokoinen riipus, jonka hopeisen väristä versiota on saatavilla myös lyhyemmällä 36/40 cm pitkällä ketjulla. Kyseinen malli sopii hienosti vaikkapa kummilahjaksi. Pidemmällä, 45/50 cm pitkällä ketjulla korua on saatavilla sekä kirkkaan hopeisena että punakullattuna versiona. Tällä hetkellä punakullattu sekä lyhyempi ketju ovat valitettavasti loppu varastostamme. Korun koko itsessään on 10x12 mm.

Tilapäisesti loppu verkkokaupasta - tarkista saatavuus jälleenmyyjiltämme.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Pienin Hali-riipus on suloisen kokoinen riipus, jonka hopeisen väristä versiota on saatavilla myös lyhyemmällä 36/40 cm pitkällä ketjulla. Kyseinen malli sopii hienosti vaikkapa kummilahjaksi. Pidemmällä, 45/50 cm pitkällä ketjulla korua on saatavilla sekä kirkkaan hopeisena että punakullattuna versiona. Korun koko itsessään on 10x12 mm. Muut Hali-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

Heikki Hartikaisen muotoilema Hali on yksi suosituimmista korusarjoistamme. Siitä löytyy sydämen malli, mutta leikkisällä tavalla. Hali tehdään hopea- tai kultalevystä, joten sen pinta on ihanan sileä ja heijastava, ja siinä kaksi sydäntä yhdistyy toisiinsa kuin halauksessa käsivarret kietoessaan toisen syleilyyn.

Tuimme Uusi Lastensairaala -hanketta lahjoittamalla jokaisesta myydystä Hali-korusta viisi euroa hankkeelle, ja lopulliseksi keräyssummaksi saimme huikeat 108 720 euroa.

Valmistamme korumme Kuopiossa, jylhien metsien ja järvien ympäröimänä. Kaunis luontomme on suurin inspiraation lähteemme, ja haluammekin olla mahdollisimman ympäristöystävällisiä kaikessa tekemisessämme. Korujemme materiaalina käytämme kierrätettyä jalometallia.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu, Punakullattu

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Korun koko

10x12mm

Ketjun pituus

360/400mm, 420/450mm

Korusarja

Hali

Tuotetunnus 566630000

1 arvio tuotteelle Hali riipus pieni

  1. Jonna

    Minulla on tämä ruusukultasena. Haluaisin koko hali-sarjan ruusukultaisena. Hali on iconic ja värinä ruusukulta on hot, joten täydellinen yhdistelmä. Suosittelen oikeasti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi