Hääkorut

KOKO HÄÄSEURUEELLE

Mikään ei voita sitä kutkuttavaa tunnelmaa, kun valmistaudut hääpäivääsi. Sitä kuplivaa rakkauden ja onnellisuuden tunnetta et tule koskaan unohtamaan. Hääpuvun lisäksi korut voivat olla tärkeä osa hääpäivääsi. Vihkisormuksen ja hääkorujen valinta voi olla vaikea päätös. Joidenkin voi olla vaikea tietää, millaisia koruja heidän pitäisi käyttää hääpäivänä. Mikä todella sopii hääpukuun? Ja mikä on yleistä, jota morsian yleensä käyttää koruina? Ei ole sääntöjä. Valinta on tietysti täysin sinun! Hääkoruista voit saada kauniin muiston elämäsi tärkeimmästä päivästä. Poimi alta ideoita hääkoruihin, jotka koristavat myös arjessa!

 Valikoimastamme löydät korut koko hääseurueellesi – morsiamelle, sulhaselle, kaasoille, bestmanille, kukkaistytöille ja sulhaspojille. Valikoimastamme löydät myös monipuolisen malliston kihla- ja vihkisormuksia. Lisäksi meiltä löydät rakastetuimmat lahjat huomenlahjaksi tuoreelle aviopuolisollesi. 

Valmistamme korumme käsityönä maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa ja niissä käyttämämme hopea ja kulta ovat 100-prosenttisesti kierrätettyjä.

KORUT MORSIAMELLE

Täydennä häätyylisi elämäsi tärkeimpänä päivänä kauneimmilla koruillamme.

KATSO KAIKKI NAISTEN KORUT

KORUT SULHASELLE

Katso tästä tyylikkäimmät ehdotuksemme sulhaselle hääjuhlaan.

Näytetään kaikki 4 tulosta

KATSO KAIKKI MIESTEN KORUT

KORUT KAASOILLE

Kokosimme alle poimintoja rakastetuimmista kaasolahjoistamme. Kerro kaasoillesi, kuinka tärkeitä he ovat ja yllätä heidät korulahjoilla!

KORUT BESTMANILLE

Valitse tästä tyylikäs miesten koru täydentämään bestmanin juhlatyyliä ja muistoksi tärkeästä päivästä.

Näytetään kaikki 4 tulosta

KORUT MORSIUSTYTÖILLE JA SULHASPOJILLE

Korista pienet morsiustyttösi ja sulhaspoikasi suloisilla lasten koruillamme.

Näytetään kaikki 4 tulosta

KATSO KAIKKI LASTEN KORUT
0
    0
    Ostoskorisi