Korut rakkauden juhlaan

 

Laajasta hopea- ja kultakorujen valikoimastamme löydät korut koko hääseurueellesi – morsiamelle, sulhaselle, kaasoille, bestmanille, kukkaistytöille ja sulhaspojille. Lisäksi meiltä löydät rakastetuimmat lahjat huomenlahjaksi tuoreelle aviopuolisollesi. Tutustu alta parhaimpiin poimintoihimme rakkauden juhlaan!

Valmistamme korumme käsityönä maailman pohjoisimmassa korutehtaassa Kuopiossa. Käyttämämme hopea on 93-prosenttisesti ja kulta 99-prosenttisesti kierrätettyä. Korumme ovat Avainlippu-tuotteita.

Tutustu uusiin kihla- ja vihkisormuksiimme

Korut morsiamelle

Täydennä häätyylisi elämäsi tärkeimpänä päivänä kauneimmilla koruillamme. Jos kaipaat lisää vaihtoehtoja, katso naisten korujemme valikoima.

Korut sulhaselle

Katso tästä tyylikkäimmät ehdotuksemme sulhaselle hääjuhlaan. Jos kaipaat lisää vaihtoehtoja, katso miesten korujemme valikoima.

Korut kaasolle

Kokosimme alle poimintoja rakastetuimmista kaasolahjoistamme. Kerro kaasoillesi, kuinka tärkeitä he ovat ja yllätä heidät korulahjoilla!

Korut bestmanille

Valitse tästä tyylikäs miesten koru täydentämään bestmanin juhlatyyliä ja muistoksi tärkeästä päivästä.

Huomenlahjat

Yllätä tuore aviopuolisosi ajattomalla ja laadukkaalla korulahjalla joka muistuttaa tärkeästä päivästänne loppuelämän ajan.

Korut kukkaistytöille ja sulhaspojille

Korista pienet kukkaistyttösi ja sulhaspoikasi suloisilla lasten koruillamme. Lisää lasten korujamme löydät täältä.

Etsitkö riipusta tai kaulakorua morsiamelle ja kaasolle?
RIIPUKSET JA KAULAKORUT
Etsitkö korvakoruja morsiamelle tai kaasolle?
KORVAKORUT