Tutustu korusarjaan Linnunrata

Linnunrata riipus keltakulta

Alkaen 479,00 

Linnunrata-riipus keltakultaisena on ainutlaatuinen lahja rakkaalle, ystävälle tai itselle. Korun koko on 10x10mm ja ketjun pituus on valittavissa joko 45cm tai 50cm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelema Linnunrata on saanut inspiraationsa taivaan tuhansista pienistä tähdistä, jotka yhdistyvät yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi – Linnunradaksi. Korusarja kuvastaa sitä, kuinka kaikki tässä maailmassa on yhtä; samalla niin suurta ja niin pientä, mutta kaikki yhtä merkittävää. Jokainen kokemamme hetki on kuin hienon hienoa tähtipölyä.

Linnunrata-korujen ajaton muotokieli sopii kaikenikäisille. Korusarjasta löydätkin niin siroja kuin vähän näyttävämpiä koruja joko sinulle itsellesi tai lahjaksi läheiselle.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämämme kulta on 100% kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Keltakulta

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Koko

10x10mm

Ketjun pituus

45cm, 50cm

Korusarja

Linnunrata

Tuotetunnus VL76215220000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Linnunrata riipus keltakulta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi