Tutustu korusarjaan Linnunrata

Linnunrata kaulakoru

199,00 

Linnunrata-kaulakoru omegapannalla on näyttävä koru juhlaan. Riipuksen koko 64x14mm ja omegapannan pituus valittavissa joko 45cm tai 50cm. Valitse haluamasi pituus alla olevasta valikosta.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Muotoilijamme Heikki Hartikaisen suunnittelema Linnunrata on saanut inspiraationsa taivaan tuhansista pienistä tähdistä, jotka yhdistyvät yhdeksi suureksi kokonaisuudeksi – Linnunradaksi. Korusarja kuvastaa sitä, kuinka kaikki tässä maailmassa on yhtä; samalla niin suurta ja niin pientä, mutta kaikki yhtä merkittävää. Jokainen kokemamme hetki on kuin hienon hienoa tähtipölyä.

Linnunrata-korujen ajaton muotokieli sopii kaikenikäisille. Korusarjasta löydätkin niin siroja kuin vähän näyttävämpiä koruja joko sinulle itsellesi tai lahjaksi läheiselle.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämämme hopea on 100% kierrätettyä.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Koko

64x14mm

Ketjun pituus

45cm, 50cm

Korusarja

Linnunrata

Tuotetunnus VL57215200000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Linnunrata kaulakoru”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi