Äitienpäivän

LAHJAVINKIT


Äitienpäivä lähestyy! Korujen antaminen äidille, isoäidille ja muille tärkeille äitihahmoille on yksi suosituimmista lahjoista äitienpäivänä. Korulla voit kertoa kuinka paljon arvostat äitiä ja voit kiittää häntä kaikesta tuesta ja rakkaudesta, jota häneltä saat. Äidit ovat todellisia arjen sankareita. He kuuntelevat ja tukevat sekä auttavat elämän vaikeissa hetkissä. Kiitä äitiä kaikesta, mitä hän on tehnyt vuoksesi. Näytä käsintehdyllä korulla, että hänellä on erityinen paikka sydämessäsi.

Anna äitienpäivänä äidille lahjaksi Lumoava-koru, joka on eettisesti ja vastuullisesti valmistettu Suomessa, maailman pohjoisimmassa korupajassa. Tilaa viimeistään 3.5 klo 12, jotta lahjasi ehtii varmasti perille. Kaikkiin lahjatilauksiin tulee hopeanpuhdistusliina kaupan päälle!

Keräsimme tälle sivulle lahjavinkkejä koruista, jotka mielestämme sopivat täydellisesti äitienpäivään 2022! Korujamme on saatavilla myös jälleenmyyjillämme ympäri Suomen. Katso lähin jälleenmyyjäsi täältä.

ÄITI, OLET TÄHTENI!

Korun tähdissä sinulle rakkaat ovat aina lähellä sydäntäsi. Ostamalla Elämäntähti-korun olet mukana auttamassa kanssamme.

ANNA LAHJA NÄYTTÄVISTÄ KORUISTA PITÄVÄLLE ÄIDILLE

Koristeelliset Fantasia- ja Greta-korumme ovat täynnä kiehtovia yksityiskohtia.

Näytetään kaikki 2 tulosta

ILAHDUTA LAHJAKORTILLA

Lahjakortti Lumoava.fi-verkkokauppaan on loistava lahja, kun haluat antaa äidin itse valita, minkä korun hän haluaa. 
Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta, ja sitä voi käyttää useamman kerran jos vain arvoa on jäljellä.

OSTA ÄIDILLE LAHJAKORTTI
0
    0
    Ostoskorisi