Tutustu korusarjaan Rakkain

Rakkain korvakoru tappi

Alkaen 79,00 

Rakkain-sarjan tappikorvakorut ovat viehättävän persoonalliset. Korvakoruja on saatavilla platinoituna, keltakullattuna ja punakullattuna. Korun koko on 17x6 mm.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.

Kuvaus

Rakkain-sarjan tappikorvakorut ovat viehättävän persoonalliset. Korvakoruja on saatavilla platinoituna, keltakullattuna ja punakullattuna. Korun koko on 17x6 mm. Rakkain-sarjan muut korut löydät sivun alaosasta.

PauliinaK:lla on ollut viharakkaus-suhde sydänkoruihin, sillä niin suloisen viestin kuin sydän lähettääkin, on korumaailma niitä pullollaan. Hän halusikin haastaa itsensä tekemään sydämestä omannäköisensä version, ja onnistui loistavasti! Rakkain on saanut inspiraationsa Amorista ja hänen nuolestaan, mutta korusarjan runo kertoo myös syvempää viestiä – kuinka tunnistaa oikea hetki antautua todelliselle rakkaudelle.

Rodinoimme kirkkaat hopeakorumme, jolloin ne säihkyvät kauniina jopa vuosikausia. Osan malleistamme kelta- ja punakultaamme, jolloin myös niiden sävyjen ystävät löytävät itselleen täydelliset korut. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on suurin inspiraation lähteemme, ja haluamme kunnioittaa sitä kaikessa mitä teemme. Korumme valmistamme kierrätetystä jalometallista.

Lisätiedot

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Keltakullattu, Platinoitu, Punakullattu

Suunnittelija

PauliinaK

Koko

17x6mm

Korusarja

Rakkain

Tuotetunnus V540800000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rakkain korvakoru tappi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi