Tutustu korusarjaan Ilmari

Ilmari hopeasormus

129,00 

Ilmari-sormus täydentää tyylikkäästi juhlapukeutumisen ja sopii hienosti lahjaksi läheiselle, jolle haluat kertoa, kuinka paljon hänestä välität. Sormuksen leveys on 7mm. Sormusta on saatavilla koosta 18 kokoon 24,5 asti.

Lähetämme tämän tuotteen 1-15 päivän kuluessa tilauksestasi.

Kuvaus

Seppä Ilmarinen on taitava seppä, joka kesytti raudan ja takoi kaikkea tähdistä nauloihin. Muotoilijamme Heikki Hartikainen lähti hahmottelemaan Ilmari-korusarjaa tämä legendaarinen seppä ja hänen taitonsa mielessään. Sarjan korut ovat muuten hyvin pelkistettyjä, mutta koruja kiertävät koristeet ovat kuin muinaisnaulojen päistä.

Ilmari-korut täydentävät tyylikkäästi juhlapukeutumisen ja sopivat hienosti lahjaksi läheiselle, jolle haluat kertoa, kuinka paljon hänestä välität.

Kirkkaat hopeakorumme pinnoitetaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

 

Lisätiedot

Suunnittelija

Heikki Hartikainen

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Leveys

7mm

Koko

18mm, 19,5mm, 19mm, 20,5mm, 20mm, 21,5mm, 21mm, 22,5mm, 22mm, 23,5mm, 23mm, 24,5, 24mm

Korusarja

Ilmari

Tuotetunnus L52229900000

1 arvio tuotteelle Ilmari hopeasormus

  1. Miihkali

    Ostin Ilmari sormuksen itselleni synttärilahjaksi ja sormus on todella mukava ja miellyttävä sormessa. Ja siinä on oikeaa asennetta 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi