Tutustu korusarjaan Elämäntähti

Elämäntähti lasten riipus

89,00 

Elämäntähti-riipus on kaunis lahja kummilapselle, omalle lapselle tai muuten tärkeälle ihmiselle. Ketjun pituus on 36/40 cm. Tähden koko on 8x7mm. Lahjoitamme jokaisesta myydystä Elämäntähti-korusta 5 euroa Ronald McDonald Lastentalosäätiölle.

Lähetämme tämän tuotteen 1-3 päivän kuluessa tilauksesta.
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Elämäntähti on syntynyt yhteistyössä laulaja Krista Siegfridsin ja Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa. Siroista tähtikoruista koostuva Elämäntähti-korusarja on Kristan suunnittelema ja sen avulla tuemme Ronald McDonald Talon toimintaa. Tähti merkitsee Kristalle toivoa ja sitä, että elämä kantaa vaikeuksien läpi. Jokaisessa sarjan korussa on yksi tähti, mutta riipukseen voit kerätä niitä myös useamman merkitsemään lapsiasi, sisaruksiasi tai muita sinulle tärkeitä ihmisiä tai asioita. Korun tähdissä sinulle rakkaat ovat aina lähellä sydäntäsi.

Sekä Kristalle että meille Lumoavalaisille toisten auttaminen on ensisijaisen tärkeää ja siksi halusimme lähteä tukemaan Ronald McDonald Talon toimintaa Elämäntähti-korujemme avulla. Olemme suunnattoman iloisia ja ylpeitä siitä, että voimme omaa ammattitaitoamme hyödyntäen auttaa sairaiden lasten perheitä vaikeiden aikojen keskellä. Lahjoitamme jokaisesta myydystä Elämäntähti-korusta 5 euroa Ronald McDonald Lastentalosäätiölle

Ensilahjamallistostamme löydät laadukkaat kotimaiset korut ja lusikat muistoksi rakkaalle pienokaiselle. Valmistamme kaikki ensilahjamme omalla tehtaallamme Kuopiossa, Järvi-Suomen sydämessä. Materiaaleina käytämme turvallista kierrätettyä 925 hopeaa ja 14K kultaa.

 

Lisätiedot

Suunnittelija

Krista Siegfrids

Materiaali

Hopea

Väri

Kirkas, Laventeli, Rhodoliitti, Shampanja

Korusarja

Elämäntähti

Tuotetunnus L51228606140

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Elämäntähti lasten riipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
0
    0
    Ostoskorisi