Joululahjaideat

MUISTA RAKKAITASI
LUMOAVALLA KORULAHJALLA

Joulu on monelle vuoden lempijuhla – eikä ihme!
Harkittu suomalainen korulahja on mitä parhain lahja läheiselle annettavaksi. Muista rakkaitasi tänä jouluna korullamme tai kotituotteillamme – ne kestävät muistona läpi elämän. Toimitamme korumme kauniissa korurasiassa, joten se on sellaisenaan valmis lahjaksi annettavaksi!


Lahjakortti on mainio valinta, jos mieluisan lahjan valinta tuntuu hankalalta tai jopa mahdottomalta kaikkein vaihtoehtojen joukosta! Lahjakortti on täysin sähköinen ja ehtii perille vielä viittä vaille joulupukin tulon.


Tältä sivulta löydät aiempien vuosien lumoavimpia joululahjavinkkejä sekä tämän vuoden korulahjasuosikkeja. Tilaathan lahjasi viimeistään 20.12. klo 13, niin se ehtii ajoissa perille.


Korujamme ja kotituotteitamme on saatavilla myös jälleenmyyjillämme ympäri Suomen. 


Katso lähin jälleenmyyjäsi täältä.

ANNA LAHJA ELÄMÄSI TÄHDELLE

Krista Siegfridsin meille suunnittelemilla Elämäntähti-koruilla ilahdutat rakkaitasi ja teet samalla hyvää. Lahjoitamme jokaisesta myydystä Elämäntähdestä 5 euroa Ronald McDonald Lastentalosäätiölle.

TUTUSTU ELÄMÄNTÄHTI-KORUSARJAAN

ANNA KORULAHJA KAIVERRUKSELLA

Näihin koruihimme mahdut kaiverruttamaan pienen viestin ja tekemään lahjastasi entistäkin merkityksellisemmän.

LAHJAT PERHEEN PIENIMMILLE

Suloinen ensilahjamallistostamme on täynnä lapsille sopivia koruja. Anna rakkaalle pienokaiselle lahja, joka koskettaa ja koristaa läpi elämän.

Näytetään kaikki 4 tulosta

KATSO KAIKKI LASTEN KORUT
0
    0
    Ostoskorisi