Siili Sippura riipus

69,00 

Suloisella Siili Sippuralla ilahdutat perheen pienokaista! Ensilahjariipus Siili Sippura on muotoilijamme Carina Blomqvistin suunnittelema. Carina sai idean koruun pihaansa ilmestyneestä siilinpoikasesta, jolla oli pieni kukka tarttunut piikkeihin. Näky oli mitä hellyttävin ja saman suloisuuden Carina halusi tallentaa koruun. Korun koko on 12x14 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 36/38 cm tai 45/50 cm.

 

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta. Huom! Toimituskatko 22.6-12.7.
Poista
Tagi
Valitse tagin koko


Kuvaus

Ensilahjariipus Siili Sippura on muotoilijamme Carina Blomqvistin suunnittelema. Carina sai idean koruun pihaansa ilmestyneestä siilinpoikasesta, jolla oli pieni kukka tarttunut piikkeihin. Näky oli mitä hellyttävin ja saman suloisuuden Carina halusi tallentaa koruun.

Suloisella Siili Sippuralla ilahdutat perheen pienokaista.

Hopeakorumallistostamme löydät korun jokaiseen tilanteeseen, myös niihin joissa sanat eivät riitä. Koruihimme kiteytyy elämän monet hetket ja tarinat, ja muistot säilyvät niissä ainiaan. Valmistamme hopeakorumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Käyttämämme hopea on yli 90% kierrätettyä, joten hopeakoru on ekologinen valinta.

Lisätiedot

Suunnittelija

Carina Blomqvist

Materiaali

Hopea

Pintakäsittely

Platinoitu

Koko

12x14mm

Ketjun pituus

36/38cm, 45/50cm

Tuotetunnus L51221000000

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Siili Sippura riipus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Korusarjan

MUUT TUOTTEET

Löydä lähin jälleenmyyjäsi

ETSI TÄÄLTÄ
1
    1
    Ostoskorisi
    Daisy korvakorut sinisellä kivellä
    1 X 89,00  = 89,00