Ihastu uutuuksiimme

Muotoilijamme Eelis Aleksi, PauliinaK, Heikki Hartikainen ja Katri Niskanen ovat luoneet kesään näyttäviä design-koruja, jotka antavat toivoa tulevaan ja kertovat suurten ja pienten hetkien merkityksellisyydestä. Tunne auringon säteiden syleily ja niiden mukanaan tuomat mahdollisuudet.

Korusarjat huokuvat pelkistettyä tyylikkyyttä, modernia puhdaslinjaisuutta ja näyttävää suomalaista korumuotoilua. Valmistamme korumme käsityönä 93-prosenttisesti kierrätetystä hopeasta korutehtaallamme Kuopiossa. Korumme ovat Avainlippu-tuotteita.

 

Varjo

Korusarja sopii lahjaksi hänelle, jolle haluat kertoa, kuinka ylpeä olet hänen saavutuksistaan ja että olet tukena, mitä ikinä elämä eteen tuokaan.

Helmi

Helmen korut ovat kauniin siroja ja sopivat hienosti kaikenikäisille. Helmi-ristiriipus on kaunis lahja rippilapselle.

Aamunhetki

Aamunhetki sopii lahjaksi sellaiselle, joka on saavuttanut jotain tärkeää tai on uuden edessä, matkalla kohti omia unelmiaan. 

Yölento

Yölento sopii lahjaksi hänelle, jonka kanssa olet jakanut jotain ainutlaatuista tai sinulle itsellesi muistutukseksi nauttia elämän jokaisesta ohikiitävästä hetkestä.

Toivo

Toivo sopii kaikenikäisille miehille jokapäiväiseen käyttöön sekä lahjaksi jokaiselle, jolle haluat antaa toivoa paremmasta huomisesta.

Lumoava Koti -malliston tarjoiluvadit

Uudet tuotteet Koti-mallistoomme ovat tyylikkäät tarjoiluvadit: Koski, Lähde ja Pinta. Suomalaisista järvistä ja koskien kuohuista inspiraationsa saaneet tarjoiluvadit auttavat sinua koristamaan kotisi. Tarjoiluvatimme ovat Avainlippu-tuotteita ja valmistamme ne ruostumattomasta teräksestä tehtaallamme Kuopiossa.