Kevään ensimmäiset uutuutemme ovat kauniita koruja ystävänpäivään sekä rippilahjoiksi. PauliinaK:n Serenadi-sarja tuo meille kauniita kuu-aiheisia koruja, joista ensimmäisenä julkaistiin sievä pieni riipus. Carina Blomqvistin Hento-sarjan sydänkorut täydentyivät myös pienellä sydänriipuksella. Ristikorumallistomme täydentyi Kristian Saarikorven Aarre-sarjan hopeisella ja kultaisella ristillä sekä Heikki Hartikaisen uuden Uurre-sarjan ristillä.

Syksyn uutuutemme vievät meidät matkalle ihastelemaan maailmankaikkeutta sekä sen suurinta voimaa rakkautta. Korut vievät meidät meren ja vuorovesien ääreltä kohti tähtiä, jotka ohjaavat meitä matkallamme.

Kristian Saarikorven Kaikkeus-sarja on saanut inspiraationsa itse maailmankaikkeudesta, ja Katri Niskasen Love-sarja sen suurimmasta voimasta, rakkaudesta. Päivi Keski-Pompun Vuoksi-korusarja toistaa sattumanvaraisen muotoilun jäljet upeasti, ja Eelis Aleksin Primus on tyylikäs miesten korusarja suunnannäyttäjille. Osassa sarjoista on myös puna- ja keltakullattuja koruja, joita pystyy myös jo tilaamaan, mutta niiden toimitukset alkavat viikolla 48.

Vanhemmista sarjoista Heikki Hartikaisen suunnittelema Helmi-sarja sai sieviin koruihinsa lisäyksenä kultaiset versiot korvakoruista sekä pienemmistä riipuksista, ja Carina Blomqvistin Hento-sarja täydentyi sydänkoruilla. Ikisuosikki Nefer-sarja sai pienemmän riipuksen sekä hopeisena että kultaisena ja korvakorut kultaisena. Heikki Hartikaisen Solina-sarjaa täydensimme myös kultaisella riipuksella ja korvakoruilla ja Inni Pärnäsen lumoava Hurma-sarja sai lisäyksenä kultaisen riipuksen sekä korvakorut timanteilla.

Seuraa meitä