Joulu on monelle vuoden lempijuhla, jouluvalot ja kynttilät luovat rauhaisaa tunnelmaa, pöytään katetaan jouluherkkuja ja saattaapa joulupukkikin piipahtaa vierailulla lahjojen kera. Monelle tärkein asia on kuitenkin perheen kanssa vietetty aika ja kiireetön yhdessäolo.

Korut ovat suosittuja joululahjoja, niillä voi kertoa saajalle omista tunteistaan ja ne kulkevat mukana läpi elämän. Keräsimme tälle sivulle aiempien joulujen lumoavimpia lahjoja sekä tämän vuoden suosikkeja. Uudemmista korusarjoistamme Taika ja Silmu ovat kauniin pelkistettyjä, kun taas Fantasia korostaa kantajansa leikkisää persoonallisuutta. Helmen herkkä sydänaihe sopii kauniisti kaikenikäisille tytöille ja naisille.

Joululahjat miehelle löydät täältä

Vaikka paketit eivät enää Postin kautta pukinkonttiin kerkeäkään, lahjakortti pääsee perille vielä jouluaattonakin. Lahjakorttimme on voimassa 12 kuukautta, ja sitä voi käyttää useampaan kertaan niin kauan kuin arvoa on jäljellä. Lahjakortti toimii Lumoava.fi-verkkokaupassamme. Lue lisää lahjakortista täältä.

season jewel

PauliinaK:n suunnittelema Rakkain on yksi rakastetuimpia korusarjojamme ja loistava valinta myös joululahjaksi. Soulmates ja Hali sopivat lahjaksi myös ystävälle ja uskotulle, Hertta ja Bella puolestaan välittävät vahvaa rakkauden sanomaa.

Joululahjat miehelle

Valikoimastamme löytyy kymmeniä miesten koruja, jotka ovat varmasti mieluisia joululahjoja. Keräsimme tähän muutamia miesten joululahjasuosikkeja vuosien varrelta.

Soturi on yksi miesten ikisuosikeista, sen muotokieli puhuttelee monia. Ohto on tämän syksyn uutuuksiamme, ja se sopii loistavasti luonnon ystävälle. Aarni, Loisto ja Hunaja sopivat pelkistetympää tyyliä suosiville miehille.

Lumoava joulukoriste 2018

Olemme jo neljänä jouluna julkaisseet keräilyjoulukoristeen, ja tänä vuonna koristeen suunnitteli Kristian Saarikorpi. Valo-joulukoriste vie ajatukset riemukkaaseen rekiretkeen hohtavien hankien keskellä. Koristetta on saatavana sekä hopean että rosekullan värisenä. Koristeen materiaali on ruostumatonta terästä, joten se kestää kauniina joulusta toiseen. Vielä ennätät ostaa myös vuoden 2017 joulukoristeemme Kanelin!

Valo

Pakkasessa läpi tuiskun joukko tekee matkaa,
halki metsän, yli vuorten sitkeästi jatkaa
Joka vuosi samaan aikaan yhtä jännä hetki,
menossa on saman poppoon tuttu rekiretki
Turvaa tuova tähtitaivas loistaa valovyönä,
kellä kaikkein kirkkain valo onkaan jouluyönä?

season jewel

Etsitkö joululahjaa ystävälle tai rakkaalle? Vastaa muutamaan kysymykseen, niin me autamme!

Löydä Lumoavimmat joululahjat
Lue lisää

Vuoden 2017 joulukoristettamme Kanelia löytyy vielä varastosta! Jos olet nopea, voit saada myös sen kotiasi koristamaan.

Osta Kaneli-joulukoriste
Lue lisää
Seuraa meitä