Joululahjat

Joulu on monelle vuoden lempijuhla, jouluvalot ja kynttilät luovat rauhaisaa tunnelmaa, pöytään katetaan jouluherkkuja ja saattaapa joulupukkikin piipahtaa vierailulla lahjojen kera. Monelle tärkein asia on kuitenkin perheen kanssa vietetty aika ja kiireetön yhdessäolo.

Korut ovat suosittuja joululahjoja, niillä voi kertoa saajalle omista tunteistaan ja ne kulkevat mukana läpi elämän. Keräsimme tälle sivulle aiempien joulujen lumoavimpia lahjoja sekä tämän vuoden suosikkeja. Uutuuskorusarjamme Kaikkeuden korut ovat kiehtovan moniulotteisia, ja korujen keskellä oleva särötetty vuorikristalli antaa niille mukavaa mystisyyttä. Vuoksi-korusarja toistaa rouheita muotoja kuin lohkeillut kallio tai myrskyinen vedenpinta. Hurma-sarjan kultaiset korvakorut ja riipus sekä Hento-sarjan sydänkorut ovat lumoavia rakkauden osoituksia.

Joululahjat miehelle löydät täältä

PauliinaK:n suunnittelema Rakkain on yksi rakastetuimpia korusarjojamme ja loistava valinta myös joululahjaksi. Soulmates, Hali, Silmu ja Taika sopivat lahjaksi myös ystävälle ja uskotulle, Hertta, Bella ja Love puolestaan välittävät vahvaa rakkauden sanomaa.

Joululahjat miehelle

Valikoimastamme löytyy kymmeniä miesten koruja, jotka ovat varmasti mieluisia joululahjoja. Keräsimme tähän muutamia miesten joululahjasuosikkeja vuosien varrelta.

Soturi on yksi miesten ikisuosikeista, sen muotokieli puhuttelee monia. Primus on tämän syksyn uutuussarjamme ja Ohto sopii loistavasti luonnon ystävälle. Aarni ja Hunaja ovat suosittuja pelkistetymmän tyylin ystävien keskuudessa.

Lumoava joulukoriste 2019

Olemme jo neljänä jouluna julkaisseet keräilyjoulukoristeen, ja tänä vuonna koristeen suunnitteli PauliinaK. Tuike-joulukoriste vie ajatukset paukkuvien pakkasten aikaan ja takkatulen lämpöön. Koristetta on saatavana sekä hopean että rosekullan värisenä. Koristeen materiaali on ruostumatonta terästä, joten se kestää kauniina joulusta toiseen. Vielä ehdit ostaa myös viime vuoden joulukoristeemme Valon, tämän vuoden uutuutena se on saatavilla myös lahjapakkauksessa kynttilälyhdyn kanssa!

Tuike

Hanki kimmeltää, sievän tähdenlennon nään
Käyn sisään lämpimään takan valoon lempeään
Ja heti kynttilään tahdon liekin sytyttää,
talven pimeää valontuike hälventää
season jewel

Etsitkö joululahjaa ystävälle tai rakkaalle? Vastaa muutamaan kysymykseen, niin me autamme!

Löydä Lumoavimmat joululahjat
HAE LAHJOJA

Vuoden 2017 joulukoristettamme Kanelia ja vuoden 2018 joulukoristettamme Valoa löytyy vielä varastosta! Jos olet nopea, voit saada myös ne kotiasi koristamaan.

Osta vuoden 2017 tai 2018 joulukoriste
JOULUKORISTEET
Seuraa meitä