Joululahjat

Emme voi enää luvata, että korut ennättävät varmasti jouluksi saajalleen, mutta lahjakortti ennättää perille vaikka aattoiltana! Löydät Lumoavan lahjakorttimme täältä.

Joulu on monelle vuoden lempijuhla, jouluvalot ja kynttilät luovat rauhaisaa tunnelmaa, pöytään katetaan jouluherkkuja ja saattaapa joulupukkikin piipahtaa vierailulla lahjojen kera. Monelle tärkein asia on kuitenkin perheen kanssa vietetty aika ja kiireetön yhdessäolo.

Korut ovat suosittuja joululahjoja, niillä voi kertoa saajalle omista tunteistaan ja ne kulkevat mukana läpi elämän. Keräsimme tälle sivulle aiempien vuosien lumoavimpia joululahjoja sekä tämän vuoden suosikkeja. Uutuuskorusarjamme Verson viehättävät korut sopivat lahjaksi niin äidille, tyttärelle kuin rakkaallekin. Grafiitin rouheat korut ovat loistava valinta kaiken ikäisille miehille, ja Höyhen-sarjan korut ihastuttavat viehkeydellään. Love-sarjan uutuuksilla voit antaa sydämen täydeltä rakkautta!

Joululahjat miehelle löydät täältä

Tilaa lahja suoran saajan osoitteeseen! Voi valita kassasivulla toimitusosoitteeksi lahjansaajan osoitteen, ja tällöin me myös paketoimme lahjan kauniisti. Halutessasi helpotusta omiin joulukiireisiisi, voit kassasivun viestikentässä pyytää meitä lahjapaketoimaan myös omaan osoitteeseesi tulevat korut.

Lumoavimmat uutuudet lahjaksi

PauliinaK:n suunnittelema Rakkain on yksi rakastetuimpia korusarjojamme ja loistava valinta myös joululahjaksi. Myös Hertta, Bella ja Love välittävät rakkauden sanomaa, ja Soulmates, Hali, Silmu ja Hurma sopivat lahjaksi ystävälle ja uskotulle. Persoonallisten korujen ystävälle Serenadi, Kaikkeus, Taika ja Hilla ovat loistavia valintoja.

Omalle kullalle

Ystävälle, uskotulle, rakkaalle

Persoonalliselle

Joululahjat miehelle

Valikoimastamme löytyy kymmeniä miesten koruja, jotka ovat varmasti mieluisia joululahjoja. Keräsimme tähän muutamia miesten joululahjasuosikkeja vuosien varrelta.

Soturi on yksi miesten ikisuosikeista, sen muotokieli puhuttelee monia. Primus sopii modernista muotoilusta pitäville ja Ohto on varma valinta luonnon ystävälle. Aarni ja Hunaja ovat suosittuja pelkistetymmän tyylin ystävien keskuudessa.

Lumoava joulukoriste 2020

Olemme jo kuutena jouluna julkaisseet keräilyjoulukoristeen, ja tänä vuonna koristeen suunnitteli Päivi Keski-Pomppu. Joulun Tähti on siro koriste, joka kuvastaa valoa. Koristetta on saatavana sekä hopean että ruusukullan värisenä, ja se on valettu kuparista.

Joulukoristeet ovat nyt loppu omasta varastostamme, mutta voit löytää niitä vielä jälleenmyyjiltämme! Katso lähin jälleenmyyjäsi täältä.

season jewel

Etsitkö joululahjaa ystävälle tai rakkaalle? Vastaa muutamaan kysymykseen, niin me autamme!

Löydä Lumoavimmat joululahjat
HAE LAHJOJA

Joitakin aiempien vuosien joulukoristeitamme löytyy vielä varastosta, katso täältä kaikki saatavilla olevat!

Korista joulusi
JOULUKORISTEET