Enää emme voi luvata, että toimitukset kerkiävät viikonlopuksi perille, mutta lahjakorttimme ennätät hankkia vaikka isänpäivän aamuna! Myös jälleenmyyjämme palvelevat omien aukioloaikojensa puitteissa, katso lähin myymäläsi täältä.

Isänpäivää vietetään marraskuussa, kun luonto alkaa valmistautumaan talviunille. Vuonna 2020 isänpäivä on sunnuntaina 8.11. ja silloin juhlistamme kaikkia isiä, ukkeja ja muita tärkeitä isähahmoja. Isänpäivä on monelle lämminhenkinen ja merkityksellinen päivä, ja etenkin ensimmäinen isänpäivä jää varmasti mieleen.

Monet haluavat muistaa rakastaan myös isänpäivälahjalla. Korulahja on arvostettu, kestävä ja merkityksellinen. Antamalla isänpäivälahjaksi kotimaisen korun, voit kertoa isälle, kuinka paljon hän sinulle merkitsee.

Kokosimme tälle sivulle suosittuja isänpäivälahjoja valikoimastamme, mutta voit tottakai tutustua myös koko miesten koru -mallistoomme.

Grafiitti

HEIKKI HARTIKAINEN

season jewel

Soturi

EELIS ALEKSI

season jewel

Grafiittia suunnitellessaan Heikki Hartikainen halusi luoda yksinkertaisen tyylikkäitä koruja, joissa olisi mielenkiintoinen pintakuvio. Grafiitti-korut sopivatkin loistavasti kaiken ikäisille isähahmoille.

Tutustu koko Grafiitti-sarjaan
Grafiitti

Soturi on yksi suosituimmista korusarjoistamme, ja loistava valinta myös isänpäivälahjaksi. Leppoisa isäkin voi olla sielultaan soturi, joka on valmis puolustamaan rakkaimpiaan viimeiseen asti, jos tilanne niin vaatii.

Tutustu koko Soturi-sarjaan
Soturi

Muita isien arvostamia koruja