Isänpäivää vietetään marraskuussa, kun luonto alkaa valmistautumaan talviunille. Vuonna 2019 isänpäivä on sunnuntaina 10.11. ja silloin juhlistamme kaikkia isiä, ukkeja ja muita tärkeitä isähahmoja. Isänpäivä on monelle lämminhenkinen ja merkityksellinen päivä ja etenkin ensimmäinen isänpäivä jää varmasti mieleen.

Monet haluavat muistaa rakastaan myös isänpäivälahjalla. Korulahja on arvostettu, kestävä ja merkityksellinen. Jokaiseen korusarjaamme liittyy myös runo, joka luo vielä vahvempaa yhteyttä korun sekä sen antajan ja saajan välille. Antamalla korun isänpäivälahjaksi, voit kertoa isälle kuinka paljon hän sinulle merkitsee.

Soturi

Sankarin sielu sydämissä,
soturin seikkailussa

EELIS ALEKSI

season jewel

Primus

Takana seison vain sanojen,
muutoin keulilla kuljen

EELIS ALEKSI

season jewel

Soturi on yksi suosituimmista korusarjoistamme, ja loistava valinta myös isänpäivälahjaksi. Leppoisa isäkin voi olla sielultaan soturi, joka on valmis puolustamaan rakkaimpiaan viimeiseen asti, jos tilanne niin vaatii.

Tutustu koko Soturi-sarjaan
Lue lisää

Primusta suunnitellessaan Eelis Aleksilla oli mielessä sekä taivaan kirkkaat tähdet, myös henkilöt, jotka ovat olleet hienoja esikuvia muille. Kuten isät.

Tutustu koko Primus-sarjaan
Lue lisää

Muita isien arvostamia koruja

Seuraa meitä