Isänpäivää vietetään marraskuussa, kun luonto alkaa valmistautumaan talviunille. Vuonna 2018 isänpäivä on sunnuntaina 11.11. ja silloin juhlistamme kaikkia isiä, ukkeja ja muita tärkeitä isähahmoja. Isänpäivä on monelle lämminhenkinen ja merkityksellinen päivä ja etenkin ensimmäinen isänpäivä jää varmasti mieleen.

Monet haluavat muistaa rakastaan myös isänpäivälahjalla. Korulahja on arvostettu, kestävä ja merkityksellinen. Jokaiseen korusarjaamme liittyy myös runo, joka luo vielä vahvempaa yhteyttä korun sekä sen antajan ja saajan välille. Antamalla korun isänpäivälahjaksi, voit kertoa isälle kuinka paljon hän sinulle merkitsee.

Ohto

Siimes syvä, hiljainen
valtakunta viisauden
Syli suurten tassujen
väkeväin, mut lempeiden

CARINA BLOMQVIST

season jewel

Soturi

Sankarin sielu sydämissä,
soturin seikkailussa

EELIS ALEKSI

season jewel

Soturi on yksi suosituimmista korusarjoistamme, ja loistava valinta myös isänpäivälahjaksi. Leppoisa isäkin voi olla sielultaan soturi, joka on valmis puolustamaan rakkaimpiaan viimeiseen asti, jos tilanne niin vaatii.

Tutustu koko Soturi-sarjaan
Lue lisää

Ohton uutuuskorut ovat kuin luotuja annettavaksi rakkaalle isähahmolle. Moni heistä on kuin lempeä isäkarhu, valmiina sulkemaan rakkaansa lämpimään karhunhalaukseen.

Tutustu koko Ohto-sarjaan
Lue lisää

Isien hyväksi havaitsemia koruja ovat myös:

Seuraa meitä