Olemme koonneet tälle sivulle rakastetuimmat korulahjat äidille. Olipa äitisi lähellä tai kaukana, kerro hänelle, kuinka paljon häntä rakastat.

Millainen äitisi on?

Onko äitisi maailman herttaisin pullantuoksuinen huolehtija tai haluatko muistaa rakasta lastesi äitiä merkityksellisellä korulla? Hyppää tänne!

Ehkä hän arvostaa klassisia linjoja ja ajatonta muotoilua? Suuntaa tänne!

Vai onko hän oman elämänsä kulkija, jonka sydäntä lähellä on luonto? Katso hänelle sopivat korut täältä!

 

Tilaa lahjasi viimeistään 4.5.2021 klo 14, niin tilauksesi ehtii saapua ajoissa perille. Voit tilata lahjan suoraan myös äidin osoitteeseen.

Laajan valikoiman äitienpäivälahjaksi sopivia koruja löydät myös jälleenmyyjiltämme ympäri Suomen, etsi täältä lähin jälleenmyyjäsi!

ANNA LAHJAKSI UUSIA AAMUNHETKI-KORUJA

YLLÄTÄ ÄITI UPEILLA YÖLENTO-KORUILLAMME

Rakkaudella äidille

Sydänkoru on suosituin valinta äitienpäivälahjaksi, kertoohan se jo muodollaan rakkauden viestiä. Alla rakastetuimmat korusarjamme, josta voit valita lahjan äidillesi tai puolisollesi.

Ajatonta ja klassista äidille

Äitienpäivälahjaksi sopivat loistavasti myös korut, joiden ajaton muotoilu sopii jokaiseen päivään. Alla kauniit ja monikäyttöiset korut lahjaksi äidille.

Luonnonläheiselle äidille

Useat korusarjamme saavat inspiraationsa Suomen kauniista luonnosta. Jos äitisi arvostaa luontoa, niin alla olevat korut voisivat olla hänen mieleensä.

Eikö näistä löytynyt sopivaa? Lahjakorttimme on aina varma valinta, sen voit ostaa mille summalle haluat, ja antaa lahjan saajan valita lempikorunsa valikoimastamme!

Osta lahjakortti

Voit tottakai tutustua myös koko naisten koruvalikoimaamme, mallistoomme kuuluu paljon muitakin valloittavia koruja.

Katso kaikki naisten korut