Äitienpäivälahjat

Äitienpäivänä muistetaan rakkaita äitejä, mummoja tai muuten tärkeitä naisia elämässä. Äitienpäivä ajoittuu toukokuun toiseen sunnuntaihin, ollen tänä vuonna 12.5. Perheillä on erilaisia äitienpäiväperinteitä, toisissa perheissä äiti yllätetään sänkyyn kannetulla aamiaisella onnittelulaulun kera, toisissa äiti viedään syömään hyvin ja etenkin perheissä, joissa on pieniä lapsia, äiti saa varmasti käsintehdyn kortin.

Äitienpäivään kuuluu vahvasti myös lahjanantoperinne, ja mikäpä olisikaan parempi lahja kuin koru! Laadukas koru kestää vuosia, jopa perinnöksi omille lapsille. Valikoimastamme löydät koruja, joiden runolla voit myös kertoa kuinka paljon hänestä välität. Keräsimme tälle sivulle esimerkkejä, joiden uskomme ilahduttavan kaikkia äitejä!

Verkkokaupastamme tilaukset eivät enää äitienpäiväksi perille ehdi, mutta lahjakorttimme on varmasti pidetty lahja, ja korumme löydät myös jälleenmyyjiltämme.

Hurma

Hurma on Inni Pärnäsen suunnittelema viehättävä korusarja, joka sai inspiraationsa aasialaisista paperikoristeista, siitä kuinka ne avautuvat pienestä silkkipaperipinosta koristeelliseksi ja moniulotteiseksi kokonaisuudeksi.

Kun kohtaamme aistein avoimin,
tää onkin hetkistä valloittavin

season jewel

Helmi

Heikki Hartikaisen Helmi-korusarjaan kuuluu herttaisia sydänkoruja. Kaikki muut paitsi suurin riipus ovat saatavilla makean veden helmillä tai ilman.

Enemmän kuin silmä näkee,
syvemmin kuin sydän tuntee,
syleilyssä sisimmän,
löydät helmen tärkeimmän

season jewel

Muruseni

Carina Blomqvistin Muruseni on uudenlainen äiti-lapsi-koru. Sarjaan kuuluu riipus sekä rannekoru, joihin voi äitilinnun ympärille kerätä omaa perhettään joko tyttö- ja poikalintuina tai punaisina ja sinisinä lasihelmiheloina.

Niin suloista ja hellää
on pitää sydämellään
Sua pientä, suurinta lahjaa

season jewel

Rakkaudella äidille

Sydänkoru on suosituin valinta äitienpäivälahjaksi, kertoohan se jo muodollaan rakkauden viestiä. Silmu on Inni Pärnäsen herkkä korusarja, joka sai inspiraationsa sekä silmukoiden yhdistymisestä ja jatkuvuudesta että kevään silmuista luonnossa. Heikki Hartikaisen suunnittelema Hali on raikkaan moderni sydänkorusarja, josta löytyy myös kelta- ja punakullattuja koruja. Pauliina K:n Rakkain on noussut yhdeksi suosituimmista sydänkorusarjoistamme kauniin muotokielensä ansiosta ja Carina Blomqvistin Hertta– ja Bella-korusarjat ovat jo vuosia olleet monen asiakkaamme lempikorusarjoja.

Ajatonta ja klassista äidille

Äitienpäivälahjaksi sopivat loistavasti myös korut, joiden ajaton muotoilu sopii jokaiseen päivään.Heikki Hartikaisen Hetki korostaa kumppanuutta ja siihen sitoutumista. Silta on Päivi Keski-Pompun raikkaan moderni korusarja, josta löytyy myös arkkitehtonisia piirteitä. Katri Niskasen Soulmates kantaa ajatusta ikuisesta sielujen yhteydestä, ja korusarjan riipuksista ja rannekoruista löytää kolme eri sanomaa. Heikki Hartikaisen Vanilja on yksinkertaisen kaunis korusarja pelkistetyn kauneuden ystäville, ja hänen Aurora-korusarjansa on ajaton klassikko, josta löytyy niin pelkistetympiä kuin näyttävämpiäkin koruja rakkaille.

Eikö näistä löytynyt sopivaa? Lahjakorttimme on aina varma valinta, sen voit ostaa mille summalle haluat, ja antaa lahjan saajan valita lempikorunsa valikoimastamme!

Osta lahjakortti

Voit tottakai tutustua myös koko naisten koruvalikoimaamme, mallistoomme kuuluu paljon muitakin valloittavia koruja.

Katso kaikki naisten korut
Seuraa meitä