Ihanaa ystävänpäivää!

HEMMOTTELE YSTÄVÄÄSI TAI RAKASTASI KORULAHJALLA,
JOKA KESTÄÄ MUISTONA AINIAAN.


Ystävänpäivä on kohta taas täällä ja on aika muistaa tärkeitä ihmisiä elämässämme! Kokosimme kaikkien aikojen suosituimmat korulahjaideat yhteen ja samaan paikkaan – niiden joukosta löydät lahjan niin ystävälle kuin rakkaallesi. Korulahja on kestävä ja ajaton lahja, joka tuo iloa vuosikymmenienkin päästä. Kun tilaat lahjasi viimeistään 8.2. klo 14, niin lahjasi ehtii ajoissa ilahduttamaan ystävänpäivänä 14.2. Yli 80 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Kanta-asiakkaillemme kotimaan toimitusmaksut ovat aina kaikkiin tilauksiin ilmaiset.

Valitse lahjaksi valikoimastamme hopea- tai kultakorun ja kerro sen avulla, kuinka tärkeä läheisesi sinulle on. Ilahduta uutuuksillamme, sydänkoruillamme sekä muilla rakastetuilla koruillamme ja kotituotteillamme.

Keräsimme tälle sivulle aiempien vuosien lumoavimpia lahjavinkkejä sekä tämän vuoden korulahjasuosikkeja. Korujamme ja kotituotteitamme on saatavilla myös jälleenmyyjillämme ympäri Suomen. Katso lähin jälleenmyyjäsi täältä.

LAHJOJA OMALLE SIELUNKUMPPANILLE

Katri Niskasen suunnittelema Soulmates juhlistaa nimensä mukaisesti ystävyyttä – syvää sielunkumppanuutta kahden ihmisen välillä.


TUTUSTU SOULMATES -KORUSARJAAN

LAHJA YSTÄVÄLLE, USKOTULLE, RAKKAALLE

Yllätä ainutlaatuisella design-korulla, joka kestää muistona läpi elämän.

LISÄÄ NAISTEN KORUJA LAHJAKSI

ANNA KORULAHJA KAIVERRUKSELLA

Näihin koruihimme mahdut kaiverruttamaan pienen viestin ja tekemään lahjastasi entistäkin merkityksellisemmän.

0
    0
    Ostoskorisi