Lahja ystävälle

ANNA KORUN KERTOA, KUINKA TÄRKEÄ YSTÄVÄSI TAI RAKKAASI SINULLE ON.


Ystävänpäivä on kohta taas täällä ja on aika muistaa tärkeitä ihmisiä elämässämme! Kokosimme kaikkien aikojen suosituimmat korulahjaideat tälle sivulle – niiden joukosta löydät lahjan niin ystävälle kuin rakkaallesi. Korulahja on kestävä ja ajaton lahja, joka tuo iloa vuosikymmenienkin päästä. Jokaisella korusarjallamme on siitä kertova runo, joten voit myös antaa runon sanoittaa tunteesi ja ohjata lahjahankintaasi.

Kun tilaat lahjasi viimeistään 9.2. klo 13, niin lahjasi ehtii ajoissa ilahduttamaan ystävänpäivänä 14.2. Yli 80 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja. Kanta-asiakkaillemme kotimaan toimitukset ovat aina ilmaiset.

Korujamme on saatavilla myös jälleenmyyjillämme ympäri Suomen. Katso lähin jälleenmyyjäsi täältä.

ANNA LAHJAKSI HALI

Täydensimme Hali-korusarjaamme uudella riipuksella, jonka kaksi toisiaan halaavaa sydäntä ovat mitä ihanin lahja ystävälle tai omalle rakkaalle. Hali-sarjastamme löydät myös muita ystävänpäivälahjaksi sopivia koruja!

Lämpöä, voimaa, tunteiden paloa
Rakkautta, rauhaa, sydämiin valoa
Muista tärkein,
anna lämmin hali
TUTUSTU HALIIN

AJATON SYDÄNKORU KERTOO RAKKAUDESTA

Sydänkorut ovat rakastettuja lahjoja ja niiden avulla kerrot, kuinka tärkeä rakkaasi sinulle on. Korusarjoistamme Helmi, Bella, Hento ja Rakkain löydät rakastetuimpia sydänkorujamme ja niiden runot ovat täynnä lämpöä ja rakkautta.

Enemmän kuin silmä näkee,
syvemmin kuin sydän tuntee,
syleilyssä sisimmän,
löydät helmen tärkeimmän

HELMI – HEIKKI HARTIKAINEN

ILAHDUTA PERSOONALLISELLA SUOSIKKIKORULLA!

Daisy, Höyhen, Kaikkeus ja Primavera kuuluvat suosituimpien korusarjojemme joukkoon ja ovat varma lahjavalinta ystävälle, uskotulle tai rakkaalle.

Muistojen poluilla lapsosen tavoin ​
Elämän riemuille ahnaasti avoin

DAISY – HEIKKI HARTIKAINEN
KATSO LISÄÄ NAISTEN KORUJA

YLLÄTÄ POIKAYSTÄVÄÄ TAI KUMPPANIA

Löydä korulahja läheiselle laajasta miesten korujemme valikoimasta. Yllätä rakkaasi vaikkapa Soturi- tai Toivo-koruillamme!

Jotta voisit löytää, täytyy hetkeksi kadottaa
Vaan et silloinkaan ole yksin, toivo kantaa kulkijaa

TOIVO – HEIKKI HARTIKAINEN
KATSO LISÄÄ MIESTEN KORUJA

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA LAHJAA?

Ei hätää! Yllätä rakkaasi lahjakortilla verkkokauppaamme ja silloin hän saa itse päättää, millaisen korun hankkii. Sähköinen lahjakorttimme nopea ja helppo tapa ilahduttaa rakastasi tai ystävääsi ystävänpäivänä!

OSTA LAHJAKORTTI
0
    0
    Ostoskorisi