Verkkokaupan info

 • Yleistä

  Lumoava-verkkokauppa on tarkoitettu täysi-ikäisille ja täysivaltaisille yksityishenkilöille. Verkkokaupan asiakas hyväksyy, että hänen luovuttamiaan tietoja voidaan käsitellä Verkkokaupan palveluiden ja toiminnan hoitamista varten. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää. Tietoja ei myöskään luovuteta kolmansille osapuolille, ellei kyseessä ole viranomainen.

  Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Tämän lisäksi veloitetaan toimitus- ja käsittelykulut, jotka kuvattu tarkemmin täällä (linkki toimitus kohtaan).

  Voit tehdä tuotteiden tilauksen Verkkokaupassa joko rekisteröitymällä Verkkokaupan käyttäjäksi tai ilman rekisteröitymistä. Tehty tilaus sitoo sinua ja hyväksyttyäsi ehdot olet velvollinen maksamaan tilauksen.

  Lumoava-verkkokaupan tarkemmat kuluttajaehdot ovat luettavissa tästä linkistä.

  Tilaaminen

  Lisättyäsi ostoskoriin haluamasi tuotteet voit siirtyä viimeistelemään tilauksesi. Lisää yhteystietosi. Voit rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi tai vaihtoehtoisesti voit käyttää olemassa olevia Lumoava Lounge -tunnuksiasi. Jälkimmäisessä tapauksessa tarkasta, että tietosi ovat ajan tasalla.

  Tietojen antamisen jälkeen sinun on hyväksyttävä voimassa olevat Lumoava-verkkokaupan käyttöehdot sekä valittava noutopiste. Tilausten noutopisteinä toimivat valtuutetut Lumoava-jälleenmyyjät. Mikäli kotiosoitteesi ja lähimmän jälleenmyyjäliikkeen välillä on matkaa enemmän kuin 50 kilometriä, voidaan tilaus toimittaa myös postipakettina.

  Noutopisteen valitsemisen jälkeen voit siirtyä maksamaan ostoksesi.

  Maksaminen

  Lumoava-verkkokaupassa on käytössä seuraavat maksutavat:

  • Luottokortit (Visa, MasterCard, American Express)
  • Verkkopankit (Danske Bank, Nordea, Aktia, OP, Säästöpankki, S-Pankki, POP Pankki, Ålandsbanken, Handelsbanken, OmaSäästöpankki)
  • Collector-Lasku tai -osamaksu

  Voit siirtyä maksunvälityspalveluntarjoajan sivulle klikkaamalla ”maksa”.

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

  Maksamiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Paytrailiin.

  Paytrail Oyj
  y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2, Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä

  Puhelin: 0207 181830
  www.paytrail.com

  Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä Lumoava-verkkokaupan asiakaspalveluun lumoavashop@lumoava.fi

  Tilaus- ja toimistusvahvistus

  Onnistuneen tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  Kun tilauksesi on käsitelty, saat vielä erillisen toimitusvahvistuksen, josta löytyvällä seurantakoodilla voit seurata lähetyksesi etenemistä.

  Saat vielä saapumisilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä. Noudon yhteydessä sinun on esitettävä Lumoava-verkkokaupan saapumisilmoitus sekä todistettava henkilöllisyytesi.

  Toimitusmaksut

  Toimitukseen lisätään toimitus- ja käsittelykulut aina tilauskohtaisesti. Toimitus- ja käsittelykulut ovat seuraavat:
- kotimaahan 10 euroa
- Ruotsiin ja Viroon 10 euroa
- muualle EU:n alueelle 15 euroa
- EU:n ulkopuolelle 20 euroa.

  EU:n ulkopuolelle menevissä toimituksissa vastaat itse mahdollisista tullaus, tuonti- ja muista maksuista. Huomioithan myös, että tullaus voit aiheuttaa viivettä alkuperäiseen toimitusaika-arvioon.

  Toimitusaika

  Tilauksesi lähetetään 2-7 arkipäivän sisällä siitä, kun maksusi on kirjautunut järjestelmään. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli lähetys viivästyy.

  Vaihto ja palautus

  Sinulla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 vuorokauden kuluttua tilauksen vastaanottamisesta. Palautuksiin tulee liittää tilauksen mukana tullut palautuslomake täytettynä. Palautuksen voit ensisijaisesti hoitaa toimituspisteenä toimineessa jälleenmyyjäliikkeessä tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluumme lumoavashop@lumoava.fi. Palauttamisesta ei aiheudu sinulle lisäkustannuksia.

  Palautusehdot kokonaisuudessaan täällä.

  Takuu

  Kaikilla Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Saurum Osakeyhtiön myöntämä kahden vuoden takuu valmistusvirheiden osalta. Takuu ei koske normaaleja käyttöön ja kulumiseen liittyviä vikoja eikä tilanteita, joissa tuotteen virheellisyys tai rikkoutuminen on aiheutunut tapaturmasta, tuotteen ohjeiden tai käyttötarkoituksen vastaisesta käytöstä tai hoidosta tai muusta vastuullasi olevasta seikasta.

  Mikäli havaitset tuotteessa virheen, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian. Takuuasioissa sinulla tulee olla aina esittää alkuperäinen ostotosite. Takuuasiat voit ensisijaisesti hoitaa toimituspisteenä toimineessa jälleenmyyjäliikkeessä tai vaihtoehtoisesti olla yhteydessä verkkokaupan asiakaspalveluun lumoavashop@lumoava.fi

  Takuuehdot kokonaisuudessaan täällä.