Vuoksi rannekoru

3

Alk. 214 

Alk. 214 
  • Muotoilija: Päivi Keski-Pomppu
  • Tuotetunnus: L53191500000
  • Materiaali: Hopea

Vuoksi-sarjan hopeinen rannekoru on upean näyttävä koru hienompiinkin juhliin. Korua valmistetaan kahdessa pituudessa, 18 cm tai 20 cm ja korun leveys on 18 mm. Lyhyempi koru on tällä hetkellä loppu varastostamme.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Poista

Ansaitse jopa 224 Lounge-pistettä!

Lisää toivelistalle

Vuoksi-sarjan hopeinen rannekoru on upean näyttävä koru hienompiinkin juhliin. Korua valmistetaan kahdessa pituudessa, 18 cm tai 20 cm ja korun leveys on 18 mm. Muut Vuoksi-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Vuoksi on Päivi Keski-Pompun näyttävä korusarja, jos­sa hän halusi tuoda koruihin sattumanvaraisen, hyvin luon­nollisen näköisen pinnan. Jokainen pinnan muoto on sattumaa ja toistettu ko­ruihin juuri sellaisena kuin se on metalliin luonnostaan syn­tynyt sitä suunniteltaessa.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Korujemme valmistuksessa käytämme kierrätettyjä jalometalleja.

Materiaali

Pituus

180mm, 200mm

Leveys

18mm

Tuotearvioita ei vielä ole.