Vuoksi korvakorut

4

189 

  • Muotoilija: Päivi Keski-Pomppu
  • Tuotetunnus: L54191500000
  • Materiaali: Hopea

Vuoksi-sarjan suuremmat hopeiset korvakorut ovat pysäyttävän kauniit korut suurempiinkin juhliin, mutta kääntävät katseita arjessakin. Korujen koko on 18×63 mm.

Toimitusaika: 1-3 päivää tilauksesta.
Lisää toivelistalle

Vuoksi-sarjan suuremmat hopeiset korvakorut ovat pysäyttävän kauniit korut suurempiinkin juhliin, mutta kääntävät katseita arjessakin. Korujen koko on 18×63 mm. Muut Vuoksi-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Vuoksi on Päivi Keski-Pompun näyttävä korusarja, jos­sa hän halusi tuoda koruihin sattumanvaraisen, hyvin luon­nollisen näköisen pinnan. Jokainen pinnan muoto on sattumaa ja toistettu ko­ruihin juuri sellaisena kuin se on metalliin luonnostaan syn­tynyt sitä suunniteltaessa.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Korujemme valmistuksessa käytämme kierrätettyjä jalometalleja.

Materiaali

Koko

18x63mm

  1. Mummoni kuoli syksyllä, ja kaipaan häntä edelleen. Näin Vuoksi-korut TV-mainoksessa, ja niistä tuli mieleeni korvakorut, jotka olin nähnyt mummollani yhdessä vanhassa kuvassa. Jotain samanlaista näyttävyyttä ja rouheutta niissäkin koruissa oli. Ostin korvakorut mummoni muistoksi, ja aina niitä käyttäessäni lähetän lämpimiä ajatuksia hänelle.

    Nainen 25-34 v.