Soulmates riipus ”Memories stay forever.”

7

Ansaitse 124 Lounge-pistettä!
124 

Alk. 124 
  • Muotoilija: Katri Niskanen
  • Tuotetunnus: V566210000
  • Materiaali: Hopea

Soulmates-riipukset kantavat sarjan kolmea tärkeää viestiä. Tämän riipuksen viestinä on “Memories stay forever.” Riipuksen koko on 15×17 mm ja korua on saatavilla kahdella ketjun pituudella, 42/45 cm tai 85 cm. 85cm pitkä ketju on tällä hetkellä loppu varastostamme.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Poista

Ansaitse jopa 144 Lounge-pistettä!

Tagi
Valitse tagin koko


Lisää toivelistalle

Soulmates-riipukset kantavat sarjan kolmea tärkeää viestiä. Tämän riipuksen viestinä on “Memories stay forever.” Riipuksen koko on 15×17 mm ja korua on saatavilla kahdella ketjun pituudella, 42/45 cm tai 85 cm. Muut Soulmates-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

Soulmates on Katri Niskasen suunnittelema korusarja, joka juhlistaa nimensä mukaisesti ystävyyttä. Soulmates-korut välittävät ystävälle merkityksellisen viestin, mutta ne sopivat myös hyvin lahjaksi itselle – muistuttamaan elämän tärkeistä asioista.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

15x17mm

Ketjun pituus

420/450mm, 850mm

  1. Ostin korun lahjaksi käytettäväksi jokaisena päivänä, korun valintaan vaikutti korun runo/tarina.

    Memories stay forever koru on lahja tyttärelleni joka kaipaa suuresti rakasta tätiään. Rakas, läheinen, täti lähti yllättäin, liian varhain elämästämme ja teini-ikäisen kohtaama suru on ollut raskasta ja vaikeaa elämän kovassa kasvukohdassa. Korun myötä haluan viestiä muistojen arvokkuutta ja vaalia sitä iloa, lämpöä, valoa ja rakkautta mitä olemme saaneet edes lainaksi elämäämme, sekä luoda tulevaan uskoa, toivoa ja tahtoa jättää parhaita lämpöisiä jälkiä ja ajatuksia ympärilleen. Koru on päivittäisessä käytössä ja tuo kantajalleen lohtua.

    Nainen, 35-44 v.