Soulmates riipus ”Always be you.”

5

124 

Alk. 124 
  • Muotoilija: Katri Niskanen
  • Tuotetunnus: V566220000
  • Materiaali: Hopea

Soulmates-riipukset kantavat sarjan kolmea tärkeää viestiä. Tämän riipuksen viestinä on “Always be you.” Riipuksen koko on 15×17 mm ja korua on saatavilla kahdella ketjun pituudella, 42/45 cm tai 85 cm.

Toimitusaika: 1-15 päivää tilauksesta.
Poista
Tagi
Lisää tagi
*
(+19,90 )
*
(+24,90 )

Ansaitse jopa 144 Lounge-pistettä!

Lisää toivelistalle

Soulmates-riipukset kantavat sarjan kolmea tärkeää viestiä. Tämän riipuksen viestinä on “Always be you.” Riipuksen koko on 15×17 mm ja korua on saatavilla kahdella ketjun pituudella, 42/45 cm tai 85 cm. Muut Soulmates-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

Soulmates on Katri Niskasen suunnittelema korusarja, joka juhlistaa nimensä mukaisesti ystävyyttä. Soulmates-korut välittävät ystävälle merkityksellisen viestin, mutta ne sopivat myös hyvin lahjaksi itselle – muistuttamaan elämän tärkeistä asioista.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

15x17mm

Ketjun pituus

420/450mm, 850mm

  1. Tuote sopii mielestäni jokaiseen päivään, ja sen ostamiseen vaikutti korun runo/tarina.

    Huomasin korun mainoksen sattumalta ja olin vaikeassa elämän tilanteessa. Ystäväni tuki minua todella paljon ja oli läsnä. Halusin kiittää häntä ja kertoa miten tärkeä hän on minulle ja miten paljon arvostan hänen tukeaan sekä ystävyyttämme, joten ostin hänelle ja itselleni samanlaiset korut. Olemme ystäväni kanssa samankaltaisia ja ajatukset menevät todella yksiin hänen kanssaan, tuemme toisiamme silloin kun toinen tukea tarvitsee. Always Be You, älä muutu ystäväni vaan ole sellainen niin kuin olet <3

    Nainen, 25-34 v.