Soulmates korvakoru tappi

4

109 

  • Muotoilija: Katri Niskanen
  • Tuotetunnus: 546200000
  • Materiaali: Hopea

Soulmates-sarjan tappikorvakorut ovat sopivan näyttävät korut sekä arki- että juhlakäyttöön. Puhtaan pelkistetty muotoilu tekee niistä loistavat kumppanit myös muille korusarjoille. Korujen koko on 13×22 mm.

Toimitusaika: 1-15 päivää tilauksesta.
Lisää toivelistalle

Soulmates-sarjan tappikorvakorut ovat sopivan näyttävät korut sekä arki- että juhlakäyttöön. Puhtaan pelkistetty muotoilu tekee niistä loistavat kumppanit myös muille korusarjoille. Korujen koko on 13×22 mm. Muut Soulmates-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

Soulmates on Katri Niskasen suunnittelema korusarja, joka juhlistaa nimensä mukaisesti ystävyyttä. Soulmates-korut välittävät ystävälle merkityksellisen viestin, mutta ne sopivat myös hyvin lahjaksi itselle – muistuttamaan elämän tärkeistä asioista.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Koko

13x22mm

Tuotearvioita ei vielä ole.