Soturi riipus keskikoko

18

89 

  • Muotoilija: Eelis Aleksi
  • Tuotetunnus: 570420000
  • Materiaali: Hopea

Keskikokoinen Soturi-riipus on täydellisen kokoinen koru jokapäiväiseen käyttöön miehelle. Korun koko on 18×23 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 45/50 cm.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Tagi
Valitse tagin koko


Lisää toivelistalle

Keskikokoinen Soturi-riipus on täydellisen kokoinen koru jokapäiväiseen käyttöön miehelle. Korun koko on 18×23 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 45/50 cm. Muut Soturi-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Soturi on Eelis Aleksin ensimmäinen miehille suunnittelema korusarja, ja se on ollut valikoimassamme jo vuodesta 2008 asti ollen edelleen yksi suosituimmista korusarjoistamme. Meidän jokaisen sisällä asuu soturi, vaikkei sitä aina ulospäin näkyisikään.

Tummat hopeakorumme oksidoidaan, jolloin niihin saadaan tyylikkään tumma pinta. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 70%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

18x23mm

Ketjun pituus

450/500mm

  1. Koru sopi lahjaksi puolisolleni, joka on Puolustusvoimissa töissä. Korun valintaan vaikuttivat laatu, kestävyys, ajattomuus, design, monikäyttöisyys, korun runo/tarina ja suomalaisuus. Koru sopii mielestäni joka päivään, ja halusin kertoa korun välityksellä puolisolleni, että on sinun vuorosi loistaa.

    Nainen, 25-34 v.

  2. Korun avulla halusin tuoda ilmi lapselleni kuinka tärkeä hän on ja kertoa, että hän pystyy mihin vain. Korun ostin rippiolahjaksi hänelle, ja se sopii mielestäni jokaiseen päivään.

    Nainen, 35-44 v.