Primus riipus pieni

8

94 

  • Muotoilija: Eelis Aleksi
  • Tuotetunnus: L56192000000
  • Materiaali: Hopea

Primus-sarjan pienempi riipus on tyylikäs koru, josta voi helposti tulla lempikoru miehelle. Korun koko on 21×24,5 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45/50 cm.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Tagi
Valitse koko
*
*
Lisää toivelistalle

Primus-sarjan pienempi riipus on tyylikäs koru, josta voi helposti tulla lempikoru miehelle. Korun koko on 21×24,5 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45/50 cm. Muut Primus-sarjan tuotteet löydät sivun alaosasta.

Primusta suunnitellessaan Eelis Aleksi pyöritteli mielessään kirkkaita tähtiä, jotka ovat opastaneet ihmisiä vuosien varrella, sekä vahvoja henkilöitä, jotka ovat hienoja esikuvia muille. Ajatuksista kiteytyi tyylitellyn tähden mallinen koru, ja nimekseen korusarja sai osuvasti Primus.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Korujemme valmistuksessa käytämme kierrätettyjä jalometalleja.

Materiaali

Pintakäsittely

Koko

21×24,5mm

Ketjun pituus

420/450/500mm

Tuotearvioita ei vielä ole.