Pihla riipus

6

139 

 • Muotoilija: Eelis Aleksi
 • Tuotetunnus: 561500000
 • Materiaali: Hopea

Pihlan näyttävä riipus on sarjan ikonisin koru, ja monen ensikosketus Lumoavan maailmaan. Korun koko on 60×35 mm ja omegapannan pituus 45 cm.

Toimitusaika: 1-3 päivää tilauksesta.
Tagi
Valitse koko
*
(+19,90 )
*
(+24,90 )
Lisää toivelistalle

Pihlan näyttävä riipus on sarjan ikonisin koru, ja monen ensikosketus Lumoavan maailmaan.Korun koko on 60×35 mm ja omegapannan pituus 45 cm. Muut Pihla-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Pihla on Eelis Aleksin ensimmäinen Lumoavalle suunnittelema korusarja. Pihlan klassinen design viehättää kaikenikäisiä, ja se on säilynyt yhtenä suosikeistamme jo kymmenen vuotta.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

60x35mm

Ketjun pituus

450mm

 1. Sain korun lahjaksi, ja se sopii mielestäni parhaiten juhliin. Valintaan vaikutti design.

  Pihla sarjan riipus on ensimmäinen korulahja jonka sain nykyiseltä mieheltäni, silloiselta poikaystävältäni jouluna 2014. Sen joulun toisesta paketista löytyivät saman sarjan tappikorvikset. Kun päätimme mennä naimisiin, tiesin heti, että noita koruja haluan käyttää häissämme. Loppujen lopuksi kumpikaan kyseisistä koruista ei häissämme ollut ylläni. Sain ennen häitä mieheltäni lahjaksi Pihla rannekorun ja koska riippuvat korvakorut sopivat paremmin pukuni ja kampaukseni kanssa kuin tapit, sain tädiltäni riippuvat Pihla korvakorut lainaan. Niinpä sekä lainattua että uutta oli Pihlaa! Vaikka riipus ei häissä mukana ollutkaan, muistuttaa se silti minua itse juhlasta ja siihen valmistautumisesta.

  Nainen, alle 24 v.

 2. Ostin riipuksen itselleni, ja valintaan vaikutti suomalaisuus sekä design.

  Olin jo pitkään ihastellut Pihla-sarjaa, ja lopulta ostin itselleni tappikorvakorut, riipuksen sekä rannekorun. Kokonaisuus on todella kaunis juhlissa käytettäväksi, mutta korvakoruja käytän myös arkena yksistään. Koruissa viehätti eniten niiden herkkä ja persoonallinen muotokieli.

  Nainen, 35-44 v.