Pihla rannekoru

3

139 

 • Muotoilija: Eelis Aleksi
 • Tuotetunnus: 531520000
 • Materiaali: Hopea

Pihlan rannekoru on kaunis koru arkeen ja juhlaan. Se on sievä yksistään käytettynä, mutta antaa juhlavan ilmeen muihin saman sarjan koruihin yhdistettynä. Rannekorun pituus on 18 cm.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Tagi
Valitse koko
*
*
Lisää toivelistalle

Pihlan rannekoru on kaunis koru arkeen ja juhlaan. Se on sievä yksistään käytettynä, mutta antaa juhlavan ilmeen muihin saman sarjan koruihin yhdistettynä. Rannekorun pituus on 18 cm. Muut Pihla-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Pihla on Eelis Aleksin ensimmäinen Lumoavalle suunnittelema korusarja. Pihlan klassinen design viehättää kaikenikäisiä, ja se on säilynyt yhtenä suosikeistamme jo kymmenen vuotta.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Pituus

180mm

 1. Ostin rannekorun itselleni, ja valintaan vaikutti suomalaisuus sekä design.

  Olin jo pitkään ihastellut Pihla-sarjaa, ja lopulta ostin itselleni tappikorvakorut, riipuksen sekä rannekorun. Kokonaisuus on todella kaunis juhlissa käytettäväksi, mutta korvakoruja käytän myös arkena yksistään. Koruissa viehätti eniten niiden herkkä ja persoonallinen muotokieli.

  Nainen, 35-44 v.

 2. Sain Pihla-käsikorun syntymäpäivälahjaksi poikaystävältäni. Hänellä ei ole tapana ostaa lahjaksi koruja ja siksipä lahja olikin todellinen yllätys. Hän kertoi, että oli viettänyt koruliikkeessä pitkän tovin käyden läpi useita eri koruja ja miettien, mikä koruista olisi juuri minun näköiseni. Hän oli jopa itse sovittanut rannekorua, miettiessään onko se minun tyyliseni. Tykkään korusta todella paljon, mutta vielä enemmän minulle merkitsee se, että koru on valittu tarkasti ja juuri minua ajatellen.

  Nainen, 25-34 v.