Pihla korvakoru tappi

5

64 

 • Muotoilija: Eelis Aleksi
 • Tuotetunnus: 541500000
 • Materiaali: Hopea

Pihlan tappikorvakorut ovat sirot korvakorut myös arkikäyttöön. Saat kauniin kokonaisuuden yhdistämällä ne saman sarjan näyttävään kaulakoruun. Korun koko on 12×18 mm.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Lisää toivelistalle

Pihlan tappikorvakorut ovat sirot korvakorut myös arkikäyttöön. Saat kauniin kokonaisuuden yhdistämällä ne saman sarjan näyttävään kaulakoruun. Korun koko on 12×18 mm. Muut Pihla-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Pihla on Eelis Aleksin ensimmäinen Lumoavalle suunnittelema korusarja. Pihlan klassinen design viehättää kaikenikäisiä, ja se on säilynyt yhtenä suosikeistamme jo kymmenen vuotta.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Koko

12x18mm

 1. Ostin korvakorut itselleni, ja valintaan vaikutti suomalaisuus sekä design.

  Olin jo pitkään ihastellut Pihla-sarjaa, ja lopulta ostin itselleni nämä tappikorvakorut, riipuksen sekä rannekorun. Kokonaisuus on todella kaunis juhlissa käytettäväksi, mutta korvakoruja käytän myös arkena yksistään. Koruissa viehätti eniten niiden herkkä ja persoonallinen muotokieli.

  Nainen, 35-44 v.

 2. Korun valintaan vaikutti sen laatu, kestävyys, ajattomuus, design, monikäyttöisyys, korun runo/tarina sekä suomalaisuus.

  Ostin nämä itse häitämme varten. Nämä sopivat todella hyvin kokonaisuuteen ja muistuttavat aina tärkeästä päivästä. Myöhemmin olen käyttänyt näitä paitsi juhlissa, myös arjessa.

  Nainen, 25-34 v.