Neito riipus pieni

4

89 

  • Muotoilija: Eelis Aleksi
  • Tuotetunnus: 563500000
  • Materiaali: Hopea

Pienempi Neito-riipus on sievä ja leikkisä kaulakoru. Korun koko on 37×26 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 vm. Riipuksen kiinnityskohta on toisessa siivessä, jolloin perhonen asettuu luonnollisesti, kuin se olisi laskeutunut kantajansa rintakehälle.

Tuotteen valmistus päättynyt ja tuote loppuunmyyty verkkokaupasta

Pienempi Neito-riipus on sievä ja leikkisä kaulakoru. Korun koko on 37×26 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm. Riipuksen kiinnityskohta on toisessa siivessä, jolloin perhonen asettuu luonnollisesti, kuin se olisi laskeutunut kantajansa rintakehälle. Muut Neito-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Neito-sarjan idea syntyi kauniina kesäpäivänä. Eelis Aleksi halusi tehdä herkän perhoskorun kesäksi, ja nimi löytyi helposti neitoperhoselta. Neito-korut ovatkin omiaan kesäjuhliin, mutta sopivat tottakai myös arkikoruiksi.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 70%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

37x26mm

Ketjun pituus

420/450mm

Tuotearvioita ei vielä ole.