Neito riipus iso

3

209 

  • Muotoilija: Eelis Aleksi
  • Tuotetunnus: 563510000
  • Materiaali: Hopea

Suurempi Neito-riipus on todella näyttävä koru kesäisiin juhliin. Korun koko on 70×48 mm ja omegapannan pituus on 45 cm. Omegapanta kannattelee riipusta kauniisti, ja koru pääseekin parhaiten oikeuksiinsa avonaisen kaula-aukon kanssa.

Toimitusaika: 1-3 päivää tilauksesta

Suurempi Neito-riipus on todella näyttävä koru kesäisiin juhliin. Korun koko on 70×48 mm ja omegapannan pituus on 45 cm. Omegapanta kannattelee riipusta kauniisti, ja koru pääseekin parhaiten oikeuksiinsa avonaisen kaula-aukon kanssa. Muut Neito-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Neito-sarjan idea syntyi kauniina kesäpäivänä. Eelis Aleksi halusi tehdä herkän perhoskorun kesäksi, ja nimi löytyi helposti neitoperhoselta. Neito-korut ovatkin omiaan kesäjuhliin, mutta sopivat tottakai myös arkikoruiksi.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta 70%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

70x48mm

Ketjun pituus

450mm

Tuotearvioita ei vielä ole.