Hunaja riipus

8

154 

  • Muotoilija: Eelis Aleksi
  • Tuotetunnus: 573900000
  • Materiaali: Hopea

Hunaja-sarjan riipus on pelkistetyn tyylikäs koru miehille, mutta miksi ei naisillekin. Korun koko on 17×32 mm ja ketjun pituus 50 cm.

Tilapäisesti loppu verkkokaupasta - tarkista saatavuus jälleenmyyjiltämme
Lisää toivelistalle

Hunaja-sarjan riipus on pelkistetyn tyylikäs koru miehille, mutta miksi ei naisillekin. Korun koko on 17×32 mm ja ketjun pituus 50 cm. Muut Hunaja-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Eelis Aleksin Hunaja-sarjan korujen pinta on todella mielenkiintoinen. Ensimmäinen Hunaja-koru oli Eelis Aleksin itselleen tekemä sormus, johon hän sai mallin sulattamalla vaharengasta. Tästä syntyi Hunajan sulavan pehmeä muoto, johon monet ovat ihastuneet.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Käyttämästämme hopeasta yli 90%:a on kierrätettyä.

Materiaali

Pintakäsittely

Korun koko

17x32mm

Ketjun pituus

500mm

  1. Noin kuusi vuotta sitten suhteemme alkuaikoina nykyinen aviomieheni voitti minulle Lumoavan Rakkauden lähettiläät kilpailussa Sade-kaulakorun. Lumoavan koruista tuli meille merkityksellisiä ja niitä on saatu puolin ja toisin kauniiden runojenne kera. Korunne ovat olleet meille niin merkitseviä, että rakennettuamme vapaa-ajan talon Vuokattiin 2017, annoimme sille nimeksi Villa Lumoava. Pohdimme talon terassilla auringon laskiessa sopivaa nimeä ja sanoimme yhtäaikaa kuinka lumoava taivas onkaan. Siinä hetkessä nimi oli selviö. Kaunis näkymä Nuasjärvelle ja pariskunnan ihastus korusarjaanne kohtaan.
    Tämän hunaja riipuksen ostin rakkaalleni joululahjaksi 2016 ja se on ollut paljon ihan arkikäytössä. Upea koru!

    Korun valintaan vaikuttivat sen design sekä tarina, ja haluan korun välityksellä kertoa miehelleni rakastavani häntä.

    Nainen, 35-44 v.