Hento riipus

5

Ansaitse 84 Lounge-pistettä!
84 

Alk. 84 
  • Muotoilija: Carina Blomqvist
  • Tuotetunnus: VL56191000000
  • Materiaali: Hopea

Pienempi Hento-sarjan sydänriipus on sievä koru, joka sopii loistavasti kaiken ikäisille. Korun koko on 18×18 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Poista

Ansaitse jopa 129 Lounge-pistettä!

Tagi
Valitse koko


Lisää toivelistalle

Pienempi Hento-sarjan sydänriipus on sievä koru, joka sopii loistavasti kaiken ikäisille. Korun koko on 18×18 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 42/45 cm. Muut Hento-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Carina Blomqvistin suunnittelema Hento-korusarja pulppuaa elämäniloa kuin herkät perhoset. Hento muistuttaa meitä elämään hetkessä, yrittämään parhaamme ja olemaan hukkaamatta arvokasta elämäämme.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Osasta sarjoista löytyy myös hopeakoruja, jotka on tummennettu tai kelta- tai punakullattu. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Korujemme valmistuksessa käytämme kierrätettyjä jalometalleja.

Materiaali

Pintakäsittely

, ,

Koko

18x18mm

Ketjun pituus

420/450mm

Tuotearvioita ei vielä ole.