Hento rannekoru

5

84 

Alk. 84 
  • Muotoilija: Carina Blomqvist
  • Tuotetunnus: VL53191000000
  • Materiaali: Hopea

Tämä Hento-rannekoru on saatavissa rodinoituna sekä kelta- tai punakullattuna, valitse mieleisesti sävy! Korun koko on 11×12 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 18/19,5 cm.

Toimitusaika: 1-3 arkipäivää tilauksesta.
Poista

Ansaitse jopa 109 Lounge-pistettä!

Tagi
Valitse koko
*
*
Lisää toivelistalle

Tämä Hento-rannekoru on saatavissa rodinoituna sekä kelta- tai punakullattuna, valitse mieleisesti sävy! Korun koko on 11×12 mm ja ketjun pituus on säädettävissä 18/19,5 cm. Muut Hento-sarjan korut löydät sivun alaosasta.

Carina Blomqvistin suunnittelema Hento-korusarja pulppuaa elämäniloa kuin herkät perhoset. Hento muistuttaa meitä elämään hetkessä, yrittämään parhaamme ja olemaan hukkaamatta arvokasta elämäämme.

Kirkkaat hopeakorumme rodinoidaan tummumisen ehkäisemiseksi, joten ne säteilevät kauniina jopa vuosikausia. Osasta sarjoista löytyy myös hopeakoruja, jotka on tummennettu tai kelta- tai punakullattu. Valmistamme korumme Kuopiossa, maailman pohjoisimmassa korutehtaassa. Luonto on lähellä sydäntämme, ja senkin takia olemme kehittäneet tuotantomme mahdollisimman luontoystävälliseksi. Korujemme valmistuksessa käytämme kierrätettyjä jalometalleja.

Materiaali

Pintakäsittely

, ,

Korun koko

11x12mm

Ketjun pituus

180/195mm

Tuotearvioita ei vielä ole.